2013-07-21 14:32:04
Φωτογραφία για Φαγκρί 5,5 κιλών έφαγαν ο Καμμένος και οι βουλευτές του!
Μία ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στους εορτάζοντες της 17ης Ιουλίου, προσφέροντας ένα λουκούλειο γεύμα προς τιμήν τους στο εστιατόριο του κοινοβουλίου με καλεσμένους όλους τους βουλευτές του κόμματος. Πρωταγωνιστές βέβαια ήταν η βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο βουλευτής Έβρου Μαρίνος Ουζουνίδης, οι οποίοι και δέχθηκαν τις ευχές των άλλων συναδέλφων τους και του επικεφαλής των ΑΝΕΛ, την ώρα που στην αίθουσα της γερουσίας κορυφώνονταν η μάχη για το Πολυνομοσχέδιο.

Το... κέφι ωστόσο άναψε όταν έφτασε το κυρίως πιάτο, που δεν ήταν άλλο ένα τεράστιο φακρί 5,5 κιλών, που είχε ετοιμάσει ο γνωστός για τις νοστιμιές του σεφ της Βουλής και το οποίο είχαν αγοράσει και μεταφέρει στην κουζίνα κάποιοι από τους βουλευτές, ύστερα από εντολή του κ. Καμμένου. «Αν μη τι άλλο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ξέρουν να τρώνε καλά και να απολαμβάνουν ακόμα και την παρουσία τους στη Βουλή», σχολίασε βουλευτής της ΝΔ, που τους συνάντησε.

Οι καλεσμένοι ήπιαν, έφαγαν (στο τέλος του γεύματος προσφέρθηκε καρπούζι και πεπόνι) και ευχήθηκαν στους εορτάζοντες, ωστόσο, από την συνεστίαση καταγράφηκαν και ηχηρές απουσίες. Χαρακτηριστική περίπτωση η βουλευτής Κοζάνης κ. Ραχήλ Μακρή, η οποία όπως συζητήθηκε στη συνέχεια δεν παρέστη, καθώς δεν διατηρεί και τις καλύτερες των σχέσεων με την κ. Χρυσοβελώνη, που είχε την τιμητική της.

Πηγή: Secret
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ