2013-07-22 16:37:23
Φωτογραφία για Ήπειρος: Νέες φωτογραφίες του νεκρού δραπέτη Κόλα - Αιχμές Δένδια για
Ρουπακιώτη
- Ο Μάριαν Κόλα ενημερωνόταν διαρκώς για τιςέρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και το κλίμα που επικρατούσε στην περιοχή

- ''Ο Κούπα που πρόλαβε να διαφύγει δεν έχει τραυματιστεί'' λέει η αστυνομία που συνεργάζεται με τον στρατό

- Σαφείς αιχμές του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια για τον Αντώνη Ρουπακιώτη

- Τα στοιχεία δείχνουν πως οι δραπέτες δεν ήθελαν να περάσουν στην Αλβανία - Το ρίσκο και τα λάθη τους

Οι νέες φωτογραφίες που έρχονται στο φως, δείχνουν ότι ο Μάριαν Κόλα είχε μαζί του ένα ραδιοφωνάκι για να ενημερώνεται και να μαθαίνει το κλίμα που επικρατεί στην περιοχή. Όπως φαίνεται εκτίμησε ότι οι έρευνες αστυνομίας και στρατού στην περιοχή έχουν ατονίσει και πήρε την απόφαση να κινηθεί με τον Ιλίρ Κούπα τα ξημερώματα της Κυριακής, όπου η ομίχλη σκέπαζε τα πάντα.



Σε κύκλο το ραδιοφωνάκι του νεκρού δραπέτη Κόλα - ΦΩΤΟ από crimesonair


Λίγες ώρες μετά την αιματηρή συμπλοκή - ΦΩΤΟ από crimesonair

Από χαρτομάντηλα μέχρι όπλα δίπλα στο άψυχο σώμα του Μάριαν Κόλα - ΦΩΤΟ από crimesonair

Τα ευρήματα, οι διαπιστώσεις και οι έρευνες

Εκτός από το ραδιοφωνάκι, οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω στο άψυχο σώμα του Κόλα το κινητό του τηλέφωνο. Όλες αυτές τις μέρες, ο επικεφαλής των δραπετών έβγαζε την μπαταρία και την κάρτα sim για να μην εντοπίζεται, αλλά σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υπήρξαν φορές που ο Κόλα συναρμολογούσε το κινητό του και συνομιλούσε με συνεργούς του. Οι αστυνομικοί, θα εξετάσουν τις κλήσεις, για να διαπιστώσουν ποιοι ήταν οι συνεργοί αλλά και ποιο ήταν το κρησφύγετό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ

Ο σύντροφός του, Ιλίρ Κούπα πρόλαβε να διαφύγει και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν έχει τραυματιστεί. Ο Ιλίρ Κούπα που βρισκόταν σε απόσταση 100 μέτρων από τον Κόλα, πέταξε ένα σακίδιο και το αλεξίσφαιρο γιλέκο. Μέσα στο σακίδιο οι αστυνομικοί βρήκαν παπούτσια και ένα τάπερ με μαγειρεμένα φαγητά (πατάτες και ρύζι). Για την ώρα δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν στον τόπο της συμπλοκής, οι δραπέτες άφησαν και υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών.

Ο Μάριαν Κόλα στο σημείο που έπεσε νεκρός - ΦΩΤΟ από epiruspost.gr

Οι ανακοινώσεις της αστυνομίας και οι δηλώσεις Δένδια

Η ηγεσία της αστυνομίας και ο υπουργός, τόνισαν ότι από τις 22 Μαρτίου που δραπέτευσαν οι Αλβανοί κρατούμενοι από τις φυλακές Τρικάλων, βρίσκεται σε εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετέχουν διαρκώς από 580 έως 750 άτομα, που έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους και αγωνίζονται για τη σύλληψη των δραστών.

Σε ερώτηση, αν στο διάστημα αυτό έχουν γίνει λάθη από την πλευρά των διωκτικών αρχών, γι΄αυτό και υπήρξαν η δολοφονία της 25χρονης κοπέλας στα Ισθμια, στις 29 Μαρτίου, και του αστυνομικού στο Δίστομα, στις 17 Ιουνίου, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγος Νίκος Παπαγιαννόπουλος, απάντησε: "ουδέν σχόλιον".
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ