2013-07-25 22:18:26
Φωτογραφία για ΑΡΧΙΣΕ Η... ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Πρώτη προπόνηση για τον Ολυμπιακό στο Μπαντ Σένμπορν της Γερμανίας το απόγευμα της Πέμπτης.

Λίγες ώρες μετά την άφιξη της ομάδας μας στο Μπαντ Σένμπορν της Γερμανίας, οι παίκτες έκαναν και την πρώτη προπόνηση. Στην κωμόπολη της Γερμανίας, λίγο έξω από τη Φρανκφούρτη, εκεί όπου θα διεξαχθεί το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο εξωτερικό, οι «ερυθρόλευκοι» έπιασαν σήμερα το απόγευμα δουλειά.

Το πρόγραμμα είχε αερόβιες ασκήσεις και τρέξιμο στην αρχή και πολλή μπάλα στη συνέχεια. Οι παίκτες του κ. Μίτσελ έκαναν τελειώματα φάσεων με παράλληλες μπαλιές και σέντρες από τα άκρα προς την περιοχή. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε επιθετικογενείς και αμυντικογενείς και δούλεψαν ξεχωριστά, στα δύο μισά του γηπέδου. Οι μεν έκαναν ασκήσεις επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα των φάσεων, από τον άξονα και τις πτέρυγες, ενώ οι δε δούλεψαν επάνω στο κομμάτι της πίεσης. Ο κ. Μίτσελ έδινε διαρκώς οδηγίες για καλή αμυντική απόκριση και… πνίξιμο του αντιπάλου.


Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε χώρο μικρότερο του γηπέδου. Αρχικά οι ποδοσφαιριστές έπαιζαν με οδηγίες και ο Ισπανός τεχνικός σταματούσε διαρκώς την άσκηση. Εν συνεχεία έπαιξαν ελεύθερα, με τον κ. Μίτσελ, όμως πάντα να παρακολουθεί και να δίνει οδηγίες.

Ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αερόβιο στο γήπεδο έκανε ο Βάις, λόγω μικροενοχλήσεων στο γόνατό του. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή πρωινή προπόνηση (09:00) και θα αποφασιστεί αν είναι σε θέση να συμμετάσχει στο αυριανό πρώτο φιλικό επί γερμανικού εδάφους με αντίπαλο την Στουτγκάρδη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ