2013-07-26 18:28:03
Φωτογραφία για Πύργος: Ψάχνοντας τo δρόμο για την παραλία...
Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ανδριόλας από την παράταξη Λιατσή, ήταν αυτός που έφερε στο προσκήνιο το θέμα της πρόσβασης στις παραλίες της περιοχής. Έφτασε δε να καταγγείλει πως υπάρχουν περιπτώσεις που οι ιδιοκτήτες των αυθαίρετων κατοικιών στην πρώτη γραμμή του αιγιαλού, έφτασαν στο σημείο να φράζουν με πόρτες που κλειδώνουν τα δρομάκια που οδηγούν στην παραλία.

Στην αναζήτηση τέτοιων περιπτώσεων τόσο στην περιοχή της Σπιάντζας όσο και στην περιοχή του Αγ. Ηλία, οφείλουμε να πούμε πως δεν εντοπίσαμε κάτι τόσο χαρακτηριστικό. Ωστόσο υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου τα δρομάκια που οδηγούν προς την παραλία, μόλις και μετά βίας χωρούν για να περάσει ένα άτομο. Μάλιστα σε μια περίπτωση πρόσφατη με περιστατικό πνιγμού στην περιοχή Λέτρινα της Σπιάντζας, όχι δεν χωρούσε να περάσει ασθενοφόρο σε ένα τέτοιο στενό, αλλά ακόμα και το φορείο με τους τραυματιοφορείς δύσκολα έφτασε στην ακτή.

Είναι λοιπόν πραγματικότητα πως οι δρόμοι για τη θάλασσα σε πολλές περιπτώσεις είναι στενοί και δύσκολα κατεβαίνει κάποιος έως εκεί που σκάει το κύμα, όμως δεν βρέθηκαν κάποιες τρανταχτές περιπτώσεις απόλυτης παρεμπόδισης στην πρόσβαση.

Πηγή: ilialive
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ