2013-07-27 00:03:02
Φωτογραφία για Δούρου: Ο φαύλος κύκλος της πολιτικής της λιτότητας
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, σχολιάζοντας την απόφαση του Euro Working Group για... την εκταμίευση της δόσης από τη χώρα μας τόνισε σε δήλωσή της.

«Ο φαύλος κύκλος της αδιέξοδης πολιτικής της λιτότητας, των περικοπών και των μαζικών απολύσεων καλά κρατεί. Η εκπλήρωση των «προαπαιτούμενων» έχει καταστεί νέα προϋπόθεση στην εκπλήρωση του εθνικού στόχου, του πρωτογενούς πλεονάσματος, ανεξαρτήτως κοινωνικού κόστους.

Το γεγονός ότι ο ασθενής δεν ανταποκρίνεται στην καταστροφική θεραπεία που επιδεινώνει αντί να βελτιώνει την κατάστασή του, προφανώς αποτελούν λεπτομέρειες για το Euro Working Group και για την κυβέρνηση των κκ Σαμαρά και Βενιζέλου.

Εκείνο που προέχει είναι η κάλυψη των αριθμών: «κινητικότητα» για 12.500 δημοσίους υπαλλήλους ως τις αρχές Οκτωβρίου και άλλους 12.500 ως τα τέλη του χρόνου. Τέσσερις χιλιάδες απολύσεις φέτος και άλλες 15.000 για το 2014… Και έπεται συνέχεια… Εκείνο που σίγουρα δεν έπεται είναι η ριζική αλλαγή της κυβερνητικής πολιτικής που εξαθλιώνει την κοινωνία και αφυδατώνει την οικονομία».
ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ