2013-07-27 00:11:48
Φωτογραφία για ΤΑΤΟΣ : ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ... ΓΥΡΝΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!
Το δέσιμό του με τον Άρη περιέγραψε ο Ανδρέας Τάτος, στο περιθώριο του φιλικού των «κίτρινων» με τη Ρόμα (1-2), ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για την επιλογή του να συνεχίσει στον Άρη.

Αναλυτικά, όσα είπε ο 24χρονος μέσος:

«Μένουν τα τυπικά κα ανυπομονώ να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο. Είμαι χαρούμενος που γύρισα και πιστεύω όλα να πάνε όλα καλά φέτος, όχι όπως πέρσι που είχαμε πολλά προβλήματα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της. Τα υπόλοιπα λίγη σημασία έχουν. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή.

Επιθυμία μου, από την Ελλάδα, ήταν να έρθω στον Άρη. Έχω δεθεί με τον Άρη και αγωνιστικά γυρνάω σπίτι μου. Ακούγεται περίεργο, αλλά έτσι νιώθω. Πρόκειται και για ένα προσωπικό μου στοίχημα.

Το να ξεκινάς με μια ομάδα από την προετοιμασία είναι διαφορετικά. Ξέρεις καλά τους συμπαίκτες και τον προπονητή. Ελπίζω να είναι πολύ διαφορετική η χρονιά φέτος. Πέρσι υπήρχαν πολλά προβλήματα, αλλά στο τέλος δικαιωθήκαμε όλοι.

Νιώθω πολύ καλά ψυχολογικά εδώ και έχω δεθεί με τα παιδιά που έμειναν από πέρσι και και πιστεύω να φτιάξουμε καλό σύνολο φέτος, για να πάει η ομάδα εκεί που πρέπει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πολυβόλο ο Ναπολεόνι
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πολυβόλο ο Ναπολεόνι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ