2013-07-28 10:30:21
Φωτογραφία για Νέο ρεκόρ Γκίνες. Κι όμως, 16 κορίτσια χωράνε σε ένα Smart ForTwo
Για κάποιο λόγο -άγνωστο ποιον- μια από τις δημοφιλέστερες προσπάθειες για ρεκόρ είναι αυτή που αφορά στο πόσα άτομα μπορούν να χωρέσουν σε ένα αυτοκίνητο. Κατά προτίμηση μικρό.

Δεδομένου ότι το Smart ForTwo είναι ίσως το μικρότερο σε διαστάσεις αυτοκίνητο στον πλανήτη, είναι φυσικό κι επόμενο να αποτελεί μια από τις πλέον δημοφιλείς κατηγορίες για το Ρεκόρ Γκίνες. Μια κατηγορία που ονομάζεται «Οι περισσότεροι άνθρωποι που μπορούν να στριμωχθούν σε ένα Smart».

Είναι βέβαιο, ότι αν υποστηρίξει κάποιος ότι 16 ενήλικες κατάφεραν να στριμωχτούν σε ένα Smart ForTwo, θα γελάσετε μαζί του. Έλα όμως που υπάρχει και το σχετικό βίντεο. Γιατί 16 ενήλικες σε ένα Smart ForTwo είναι νέο Ρεκόρ Γκίνες και το πέτυχαν οι καλλίγραμμες χορεύτριες του Lane Candy, από τη Νέα Ζηλανδία. Το προηγούμενο ρεκόρ, με 15 ενήλικες σε ένα Smart ForTwo, είχε επιτευχθεί στην Βιέννη της Αυστρίας.

Αν και στο βίντεο δεν το δείχνουν, οι καλλίγραμμες χορεύτριες θα πρέπει να έκαναν ειδική εξάσκηση ώστε να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν κάθε κυβικό εκατοστό του διαθέσιμου χώρου στο Smart ForTwo.

16 Girls in a Smart Car από allthewebnews
πηγή
pestanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ