2013-07-28 10:26:03
Φωτογραφία για Κύπρος: Καμουφλαρισμένο υπόγειο στην Ορμήδεια λειτουργούσε ως καζίνο
Εννέα ηλεκτρονικούς υπολογιστές που, εκ πρώτης όψεως φαίνεται να περιέχουν παράνομο υλικό, όπως παιχνίδια με «φρουτάκια», παρέλαβε η Αστυνομία Αμμοχώστου από καμουφλαρισμένο υπόγειο υποστατικό στην Ορμήδεια.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Αστυνόμος, Γιώργος Οικονόμου, χθες βράδυ η Αστυνομία στα πλαίσια των ερευνών της για πάταξη του φαινομένου του παράνομου ηλεκτρονικού τζόγου, διενήργησε συντονισμένη επιχείρηση σε υποστατικό που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από άνδρες του ΟΠΕ Αμμοχώστου, τον ειδικό κλάδο του Αρχηγείου Αστυνομίας που ασχολείται με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άνδρες της ΜΑΑΔ, ύστερα από πληροφορία που λήφθηκε στον Ουλαμό Πρόληψης Εγκλημάτων Αμμοχώστου.

Με την είσοδο της Αστυνομίας στο καμουφλαρισμένο υπόγειο υποστατικό ο ιδιοκτήτης του προσπάθησε να σβήσει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με τηλεχειριστήριο αλλά άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να του το αποσπάσουν. Η Αστυνομία εντόπισε και κατάσχεσε 9 πύργους ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι εκ πρώτης όψεως φαίνεται να περιέχουν παράνομο υλικό. Οι υπολογιστές παραλήφθηκαν από την Αστυνομία για να αποσταλούν για διάφορες εξετάσεις.

Ο ιδιοκτήτης του υποστατικού μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου όπου ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.
philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ