2013-07-30 11:00:11
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ... ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΒΙΟΛΑ ΜΕ ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ
Ο Χαβιέρ Σαβιόλα έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μέρες προπονήσεις με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, με τον Αργεντίνο επιθετικό να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν αύριο βράδυ φιλικό παιχνίδι (το τελευταίο επί γερμανικού εδάφους) με τη Σαντχάουζεν και είναι πολύ πιθανό ο Σαβιόλα να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Θρύλου. Αυτή είναι μια σκέψη του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού, αλλά ο Μίτσελ δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Σαβιόλα (ως αλλαγή και όχι στη βασική ενδεκάδα).

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων αναμένεται να μιλήσει με τον Σαβιόλα στη διάρκεια των σημερινών προπονήσεων και θα τον ρωτήσει για το αν αισθάνεται έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα κόντρα στη γερμανική ομάδα.

Βέβαια, το συγκεκριμένο φιλικό ματς θα έχει περισσότερο χαρακτήρα προπόνησης λόγω της δυναμικότητας της αντιπάλου, η οποία δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να συγκριθεί με Στουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Χόφενχαϊμ, καθώς συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στη Γερμανία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ