2013-07-30 12:27:11
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Nova ΜΕ 50 % ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!
Nova με 50 % έκπτωση και δώρο μια διπλή πρόσκληση για το φιλικό με την Άντερλεχτ!

Αποκτήστε προπληρωμένη συνδρομή στην Nova με 50 % έκπτωση και κερδίστε 1 διπλή πρόσκληση για το φιλικό παιχνίδι Ολυμπιακος – Άντερλεχτ που θα πραγματοποιηθεί στις 07/08/2013 στο στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης» .

Η προσφορά ισχύει για αγορές από 30/07 – 06/08 .

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε συνεργασία με την Nova προσφέρουν έκπτωση 50 % στις υπηρεσίες :Nova Sports pack, Nova επίγεια sports καθώς και στα κανάλια Novasports (για συνδρομητές Nova 3Play) σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού.

Nova Sports pack : Δείτε φέτος όλους τους αγώνες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην SuperLeague ΟΠΑΠ και μεγάλους αγώνες του στο UEFA Champions League. Απολαύστε κάθε μέρα μεγάλες αθλητικές μεταδόσεις, αγαπημένες ταινίες και το καλύτερο τηλεοπτικό περιεχόμενο σε ξένες σειρές, παιδικά και ντοκιμαντέρ. Και όλα αυτά στην μοναδική τιμή των 299 € για ένα ολόκληρο χρόνο αντί 624 € που στοιχίζει κανονικά .


Αν είστε συνδρομητής Nova 3Play προσθέστε τώρα όλα τα κανάλια Novasports στην μοναδική τιμή των 149 € αντί για 300 €, για ένα ολόκληρο χρόνο.

Nova Επίγεια sports : Δείτε φέτος μεγάλα ματς του Ολυμπιακού στην SuperLeague ΟΠΑΠ αλλά και αποκλειστικές ζωντανές μεταδόσεις από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις του κόσμου. Μαζί με την καλύτερη πρωινή ζώνη παιδικού προγράμματος στην μοναδική τιμή των 149 € για ένα ολόκληρο χρόνο αντί 299 € που στοιχίζει κανονικά .

Αποκλειστική διάθεση στα καταστήματα «RED STORE» , Στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης» / Ηφαίστου 11 Μοναστηράκι & στο www.redstore.gr .

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ ή καλέστε στο 210 4836860.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ