2013-07-30 15:57:03
Φωτογραφία για Ηρεμία στην Εσφιγμένου
Ηρεμία επικρατεί προς το παρόν στο αντιπροσωπείο της Μονής Εσφιγμένου, στην πρωτεύουσα του Αγίου Όρους, τις Καρυές. Χθες σημειώθηκε ένταση όταν μοναχοί απέτρεψαν την επίδοση δικογράφου για την εκκένωση του αντιπροσωπείου.

"Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτε νεότερο" επισημαίνει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους Αρίστος Κασμίρογλου.

Για το θέμα της εισαγγελικής παρέμβασης ώστε να υπάρξουν συλλήψεις για τα χθεσινά γεγονότα ο κ. Κασμίρογλου σχολίασε: "οπωσδήποτε υπάρχουν εισαγγελικές αποφάσεις καθώς διαπράχθηκαν αδικήματα σε ποινικό επίπεδο. Πρόκειται, ωστόσο, για θέμα της αστυνομίας και των εισαγγελικών αρχών".

Το ήρεμο κλίμα στην περιοχή επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπος της παλαιάς αδελφότητας της Μονής Εσφιγμένου στο Άγιον Όρος, Ηρακλής Μωραϊτης. Ο ίδιος είχε δηλώσει χθες στο ΑΠΕ - ΜΠΕ : "Περιμένουμε την παρέμβαση του εισαγγελέα από τη Θεσσαλονίκη. Περιμένουμε η αστυνομία να δώσει μια πολιτική λύση ειρήνης και ηρεμίας, αλλιώς θα έχουμε γεγονότα που θα αμαυρώσουν την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό".
athina984.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ