2013-07-30 15:54:05
Φωτογραφία για Καθ’ οδόν η άρση της απαγόρευσης πλειστηριασμών
Ένα μέτρο που πρόκειται να πλήξει χιλιάδες νοικοκυριά αναμένεται να τεθεί σε ισχύ το 2014. Θα προβλέπει τη μερική άρση των πλειστηριασμών, της πρώτης κατοικίας.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Θανάσης Σκορδάς, μιλώντας στο MEGA αναφέρθηκε σε όσους δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα στεγαστικά τους δάνεια, τονίζοντας πως οι δόσεις θα προσδιορίζονται ανάλογα με το εισόδημα.

Στο φλέγον θέμα των πλειστηριασμών, ανέφερε : «Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μία δίκαιη λύση και για τις δύο πλευρές στο θέμα της αναστολής πλειστηριασμών. Προσπαθούμε για ένα δίκαιο τρόπο μερικής αναστολής των πλειστηριασμών από το 2014».

Ο κ. Σκορδάς δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «η διαρκής ανανέωση της αναστολής των πλειστηριασμών έχει δημιουργήσει μία υποτιμητική κερδοσκοπία στην αγορά ακινήτων», γιατί, όπως είπε, «συσσωρεύονται ακίνητα, τα οποία κάποιοι πονηροί περιμένουν πότε θα βγουν σε προσφορά, για να τα αγοράσουν φθηνά».

Και πρόσθεσε, «δεν πρόκειται να πάμε σε μία πλήρη αποδέσμευση αυτών των ακινήτων από την 01/01/2014. Προαπαθούμε με όλους τους ενδιαφερόμενους να βρούμε εναλλακτικές λύσεις στο θέμα της εκτόνωσης αυτής της συσσώρευσης ακινήτων».

attikipress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ηρεμία στην Εσφιγμένου
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ηρεμία στην Εσφιγμένου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ