2013-07-30 15:45:08
Φωτογραφία για Ο Σίμιος του Έρωτα
Η κυρία Αρβελέρ ξεναγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου, συνομίλησε με τα παιδιά και κέρδισε μικρούς και μεγάλους με το πηγαίο χιούμορ της και την αμεσότητα της. «Λέμε στα παιδιά ότι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη το ξέρουμε όλοι αλλά μια Μαριάννα φέρνει την ΕΛΠΙΔΑ» πρόσθεσε.

«Μήπως προκαλέσουμε;» διερωτάται. «Ελα, μη φοβάσαι και πρωτίστως μη δίνεις σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα», την εμψυχώνει ο υπουργός, ο οποίος ουδέποτε συντάχθηκε με σκουριασμένες σεμνοτυφίες, ούτε υπήρξε εξαρχής φιλύποπτος για τις προθέσεις κανενός. Μέρος εξάλλου της προσωπικής του γοητείας είναι ότι ποτέ δεν υπήρξε ανιαρός ως άνθρωπος. Ατού του, η άμεση ευθυκρισία σε αναλύσεις της στιγμής, απότοκο μάλλον των σπουδών του ως χημικού μηχανικού.

«Τι είναι η ΕΛΠΙΔΑ; Είναι ακριβώς η ελπίδα ενός μέρους όπου η κοσμοσώτειρα γίνεται παιδοσώτειρα. Θα πω ότι η Μαριάννα είναι μια παιδοσώτειρα αυτή τη στιγμή» σημείωσε επίσης η Ελένη Αρβελέρ
. Στην παραλία οι δυο τους θα περάσουν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές, θα αναπαυθούν στις άνετες ξαπλώστρες, ενώ εκείνη θα τρέξει προς τη θάλασσα για να δροσιστεί. Θα κολυμπήσει για λίγα λεπτά στα ήρεμα νερά, ενώ ο υπουργός θα προτιμήσει να αφοσιωθεί στην ανάγνωση του βιβλίου του. Ανά δύο λεπτά σηκώνει με ενδιαφέρον το κεφάλι του και παρακολουθεί τις κινήσεις της από απόσταση. Επειτα από περίπου 15 λεπτά εκείνη βγαίνει από τη θάλασσα. Αυτός την υποδέχεται με ιδιαίτερη τρυφερότητα τυλίγοντάς τη με μια πετσέτα για να στεγνώσει. Δίχως αμήχανες προσποιήσεις και υπαινικτικές εκδηλώσεις συστολής τη φέρνει στην αγκαλιά του, τη φιλάει με πάθος κι εκείνη ανταποκρίνεται. Ο υπουργός είναι προφανές πως έχει καυλώσει. Το ρωμαλέο παρά τα χρονάκια πέος του παραμένει όρθιο μέσα στο μαγιό του, καθώς το ζευγάρι επιστρέφει με γρήγορα βήματα και πνιχτά γελάκια στο δωμάτιο του Cape Sounio. Κάποιοι πελάτες-θαμώνες παρατηρούν, σχεδόν συνωμοτικά και με επίφαση διακριτικότητας, τον κοιτάξτε τι γαμάω υπουργό. Στο δωμάτιο το κρεβάτι είναι όπως το είχαν αφήσει: πάνω στο κρεβάτι βιβλία του Ίρβιν Γιάλομ και ΦΕΚ διορισμού, η τηλεόραση να παίζει ΔΤ. Πολύ σύντομα ο ήχος της τηλεόρασης θα καλυφθεί από κραυγές πάθους, ενώ το κρεβάτι θα γεμίσει έρωτα, άμμο, Βίτσι και Γράμμο. Τα παιδιά του νοσοκομείου γίνονται μια αγκαλιά και υποδέχονται την πρύτανη μαζί με την πρόεδρο του συλλόγου Ελπίδα κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.
Old Boy
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ