2013-07-31 10:02:04
Φωτογραφία για Mικρή πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια
Μικρή πτώση αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα η θερμοκρασία από τα βόρεια και σταδιακά την Πέμπτη σε ολόκληρη τη χώρα.

Για σήμερα Τετάρτη προβλέπεται αίθριος καιρός με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά κυρίως τα ορεινά.

Ζέστη και σήμερα στην Αθήνα με τον υδράργυρο στους 37°. Στις παραθαλάσσιες περιοχές και κυρίως στην ανατολική Αττική η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη όπου μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένοι όμβροι κυρίως στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 ως 35 βαθμούς Κελσίου, με τους ανέμους βόρειους - βορειοδυτικούς έως 5 Μποφόρ και πρόσκαιρα 6 Μποφόρ.

Την Πέμπτη θα δροσίσει σε όλες τις περιοχές της χώρας. Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως τις απογευματινές ώρες.


Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων κυρίως στην Πελοπόννησο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 Μποφόρ, στρεφόμενοι το απόγευμα από τα βορειοδυτικά σε βορειοδυτικούς 5 Μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 Μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα :

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 22 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα ορεινά της ηπείρου.

Άνεμοι: βορειοδυτικοί 5 με 6 και στο βόρειο ιόνιο τοπικά 7μποφορ.

Θερμοκρασία: από 22 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα ορεινά της Θεσσαλίας.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στα βόρεια βορειοδυτικοί μέχρι 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 22 έως 38 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 24 έως 34 και τοπικά στην Κρήτη έως 36 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 24 έως 36 βαθμούς κελσίου.
naftemporiki
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ