2013-07-31 10:02:10
Φωτογραφία για Iσχυρή έκρηξη σε κατάστημα στο Κολωνάκι με έναν τραυματία - Διερχόμενο μηχανάκι άφησε τον μηχανισμό
Eκρηξη σημειώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κατάστημα στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Πλουτάρχου στο Κολωνάκι. Η οδός Πλουτάρχου είναι κλειστή, ενώ δυνάμεις της αστυνομίας διενεργούν έρευνες στο σημείο της έκρηξης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται ότι ένα διερχόμενο μηχανάκι πέταξε μέσα στο κατάστημα εστίασης τσάντα με εκρηκτικό μηχανισμό. Τρεις υπάλληλοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο μαγαζί, που είδαν και πέταξαν την τσάντα στο δρόμο κι έτσι η έκρηξη έγινε έξω από το σουβλατζίδικο.

Ενα κομμάτι δυναμίτη, ωστόσο, ανεφλέγη μέσα στο κατάστημα και ο αλλοδαπός υπάλληλος τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθειά του να σβήσει τη φωτιά.

Αυτή τη στιγμή, οι ειδικοί προσπαθούν να συλλέξουν τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού, για να συγκεντρώσουν στοιχεία που ενδεχομένως θα τους βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Από την ισχυρή έκρηξη δεν υπήρξε εστία φωτιάς και τα δυο οχήματα της Πυροσβεστικής με δύναμη έξι ανδρών που έσπευσαν στην οδό Πλουτάρχου, δεν χρειάστηκε να επέμβουν. Σημειώθηκαν πάντως, υλικές ζημιές και στα παρακείμενα κτίρια.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ