2013-07-31 09:58:30
Φωτογραφία για Πάτρα: Aνυπόφορη η διέλευση από την Ακτή Δυμαίων στο ύψος του Γλαύκου
Γερά νεύρα πρέπει να έχουν εκατοντάδες οδηγοί που διέρχονται από την Ακτή Δυμαιων, στο ύψος του Γλαύκου, λόγω των ανισόπεδων κόμβων, καθώς από χθες το ένα ρεύμα κυκλοφορίας καταργήθηκε και όλη η κίνηση διοχετεύεται εκ περιτροπής στο άλλο. Η κατάσταση λόγω του καύσωνα γίνεται ακόμη πιο δύσκολη με αποτέλεσμα στην κυριολεξία να «ψήνονται» οδηγοί και επιβάτες.

Η Τροχαία πάντως καλεί τους οδηγούς να επιλέγουν άλλες διαδρομές ώστε να μην μπλοκάρει η κίνηση στο συγκεκριμένο σημείο. Να αναφέρουμε πως το έργο σύνδεσης του λιμανιού με τις παραγλαύκειες ολοκληρώνεται σύντομα, αφού όλες οι κολώνες στήριξης έχουν κατασκευαστεί και πλέον απομένει η τελική σύνδεσή τους.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Σας πληροφορούμε ότι λόγω εργασιών καθαίρεσης υφιστάμενων στύλων οδοφωτισμού και υφισταμένου οδοστρώματος στην διασταύρωση της «Λεωφ. Ακτής Δυμαίων» με τον Γλαύκο ποταμό, από την Τρίτη 30-07-2013 και 06:30 πρωινή έως την Πέμπτη 01-08-2013 και ώρα 15:30 μεσημβρινή τα οχήματα θα διέρχονται στον συγκεκριμένο κόμβο εκ περιτροπής μόνο από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία θα ρυθμίζεται με φωτεινούς σηματοδότες. Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν τις συγκεκριμένες ημέρες – εάν αυτό είναι εφικτό – την διέλευσή τους από το συγκεκριμένο σημείο, αποφεύγοντας πρωτίστως την δική τους ταλαιπωρία.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ