2013-07-31 12:07:13
Φωτογραφία για ΤΕΣΤ... ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ, ΝΤΕΜΠΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ
Το τελευταίο του φιλικό επί γερμανικού εδάφους δίνει απόψε (20.00, Novasports 1) ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Σαντχάουζεν, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Επιστρέφει στην ομάδα ο Βλάντιμιρ Βάις ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στα δύο φιλικά, ο Κάμπελ θα παίξει στο άλλο άκρο της επίθεσης και, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, ενδέχεται να πάρει χρόνο ο Χαβιέρ Σαβιόλα καθώς και ο Ρομπέρτο. Είναι πιθανό λοιπόν να χρησιμοποιηθεί το... καρέ των μεταγραφών που έχει κάνει για την επίθεση ο Ολυμπιακός, μαζί με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ ο οποίος δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση στις προπονήσεις.

Ιμπαγάσα και Αβραάμ δεν θα παίξουν, αφού δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Ο Μίτσελ που εδώ και δύο μέρες, μετά τη βαριά ήττα από την Χοφενχάιμ, έχει αλλάξει... πρόσωπο, με πολλή πίεση και διαρκείς παρατηρήσεις στις προπονήσεις και με συνεχείς παροτρύνσεις προς τους παίκτες του για να ανεβάσουν ρυθμό και ένταση, περιμένει να δει την ομάδα να έχει άλλη εικόνα και κυρίως σοβαρότητα και συγκέντρωση στο παιχνίδι της.

Αυτό είναι και το τελευταίο φιλικό τεστ του Θρύλου στη Γερμανία και το επόμενο είναι κόντρα στην Λίβερπουλ το Σάββατο 3 Αυγούστου, στο «Άνφιλντ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ