2013-07-31 14:20:03
Φωτογραφία για ΡΟΜΠΕΡΤΟ : ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...
Μεγάλη συνέντευξη κυρίως για θέματα που αφορούν την παρουσία του στην Σαραγόσα και στον τρόπο που έφυγε από τον ισπανικό σύλλογο έδωσε ο Ρομπέρτο Χιμένεθ στην εφημερίδα "El Periodico" της Αραγονίας.

Ο νέος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δήλωσε μεταξύ άλλων ενθουσιασμένος για τη μετακίνησή του στο Θρύλο.

«Θα ήταν ίσως πιο εύκολο για μένα να μείνω στη Μαδρίτη και να περιμένω τη σειρά μου, αλλά στον Ολυμπιακό θα έχω την ευκαιρία να παίζω, να υπάρχει διάρκεια στην απόδοσή μου και να δουλέψω σκληρά για να βελτιωθώ προτού επιστρέψω την επόμενη σεζόν στην Ατλέτικο», τόνισε ο 27χρονος γκολκίπερ που έκανε λόγο για ένα δύσκολο και γεμάτο άγχος μήνα μέχρι να τακτοποιηθεί το περίπλοκο ζήτημα με τα δικαιώματά του και να ληφθεί απόφαση για το μέλλον της καριέρας του.

Ο Ρομπέρτο δήλωσε πικραμένος από τον υποβιβασμό της Σαραγόσα αλλά και από τις αμφιβολίες που εκφράστηκαν γύρω από τον ίδιο για το ότι δεν έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι. «Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την εντιμότητά μου και το ότι έδωσα πάντα ό,τι καλύτερο είχα για την Σαραγόσα που ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου. Το ότι όλη η ομάδα όπως και εγώ στον περσινό δεύτερο γύρο δεν παίξαμε καλά και δεν είχαμε νοοτροπία νικητή στα παιχνίδια, δεν μπορεί να αναιρέσει τα 88 επίσημα παιχνίδια μου με τη φανέλα της Σαραγόσα στα οποία έκανα τα πάντα για το σύλλογο. Ο σύλλογος θα είναι πάντα στην καρδιά μου και ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα ξανασυναντηθούμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ