2013-07-31 14:13:35
Φωτογραφία για Λέχου-Στρατάκης: O μυστικός τους γάμος και η συνέχιση των διακοπών τους!
Η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης, όπως σας ενημερώσαμε την περασμένη εβδομάδα, επισφράγησαν τον έρωτά τους, τη σχέση τους. Μετά από πέντε χρόνια σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί μυστικά με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Πάτμο.

Μπορεί η Κατερίνα Λέχου να δηλώνει σε συνεντεύξεις της ότι ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της, ωστόσο τις τελευταίες μέρες οι φήμες πως παντρεύτηκε κρυφά φούντωσαν! Το περιοδικό Hello επιβεβαιώνει την είδηση του γάμου της ηθοποιού με τον αγαπημένο της στο νησί με κουμπάρους τον Γιάννη Μπέζο και την Ναταλία Τσαλίκη.

Το ζευγάρι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, επέλεξε να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο Νησί της Αποκάλυψης, καθώς είναι ένας από τους αγαπημένους τους προορισμούς, εκεί πήραν και την απόφαση σύμφωνα με το δημοσίευμα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου κάτω από άκρα μυστικότητα. Ούτε στους γονείς και στα αδέρφια τους δεν ανέφεραν ότι θα παντρευτούν. Μετά το μυστήριο, το ζευγάρι συνέχισε για μία ακόμα εβδομάδα τις διακοπές του στο νησί, όπου ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello τους εντόπισε στην παραλία και ήταν πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ!

Πηγή: gossip-tv
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ