2013-08-01 00:08:03
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: Μονόδρομος η πτώση της κυβέρνησης
Μονόδρομο χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την πτώση της κυβέρνησης που θα επιβάλλει ο λαός, μέσω της δημοκρατικής οδού... και της διεξαγωγής εθνικών εκλογών.

Σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει πως οι αντοχές της κοινωνίας έχουν εξαντληθεί και ότι λύση βρίσκεται στην κυβέρνηση της Αριστεράς που με την ενεργή συμμετοχή των κινημάτων θα καταργήσει το μνημόνιο της καταστροφής.

«Η ανατροπή της πολιτικής της τρόικα και της δικομματικής κυβέρνησης αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τη σωτηρία της κοινωνίας και τη διακοπή της ανθρωπιστικής κρίσης», υπογραμμίζει.

Σχολιάζοντας μάλιστα τις πρόσφατες εκθέσεις ΔΝΤ και Κομισιόν, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως ήρθαν να επιβεβαιώσουν με τον πλέον περίτρανο τρόπο το αδιέξοδο της ασκούμενης πολιτικής και την παράταση του μαρτυρίου και των δοκιμασιών που υπομένει τα τελευταία χρόνια η πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών.

Τέλος, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, από τις εκθέσεις ΔΝΤ και Κομισιόν διαφαίνονται μεταξύ άλλων καθαρά νέες μειώσεις στις κοινωνικές δαπάνες για την υγεία, αύξηση των απολύσεων στον δημόσιο τομέα, επιτάχυνση των διαδικασιών ξεπουλήματος της κρατικής περιουσίας, αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών, περαιτέρω ελαστικοποίηση της αγοράς εργασίας, παρεμβάσεις στο ύψος των συντάξεων, άνοιγμα δεκάδων επαγγελμάτων και άρση του «παγώματος» πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ