2013-08-01 00:40:38
Φωτογραφία για Πώς έριξα τον Γιάννη Λάτσιο: Τι έλεγε η Ελένη Μενεγάκη για τη γνωριμία τους, πριν 12 χρόνια
To 2001 λίγες μέρες πριν η Ελένη Μενεγάκη παντρευτεί τον πρώην σύζυγο της Γιάννη Λάτσιο έδωσε... συνέντευξη στην Ντέπυ Γκολεμά μιλώντας πρώτη φορά για το πώς ξεκίνησε η γνωριμία τους, το πρώτο βήμα που εκείνη έκανε και τι ήταν εκείνο που την γοήτευσε πάνω του. Ας θυμηθούμε τι έλεγε τότε:

Δεν με διάλεξε εκείνος. Εγώ τον διάλεξα τον Γιάννη. Εγώ έκανα το πρώτο βήμα για πρώτη φορά στην ζωή μου. Συνήθως άφηνα να με επιλέγουν. Και αν μου άρεσαν, αν μου πήγαιναν το προχωρούσα. Τον Γιάννη εγώ τον «έπαιξα πρώτη». Μου ζήτησε μια εξυπηρέτηση στην δουλειά και εγώ του είπα πως θα σκεφτώ αν πρόκειται να το κάνω, απλά θα έπρεπε να τα πούμε από κοντά και έτσι έγινε. Εγώ κανόνισα το πρώτο ραντεβού ,το δεύτερο, το τρίτο. Βγαίναμε αρκετό καιρό μέχρι να καταλήξουμε σε σχέση, αλλά μιλάγαμε πολύ στα τηλέφωνα. Ήταν πολύ ενδιαφέρον τύπος. Με ερέθισε να τον γνωρίσω. Και μετά μου μπήκε η ιδέα, δεν ήθελα να τον παρατήσω. Λέω «μου κάνει». Ομολογώ πως ήμουν θρασύτατη. Αν δεν έκανα εγώ την πρώτη κίνηση δεν θα ήμασταν μαζί. Είναι τόσο απορροφημένος από την δουλεία που αν εγώ δεν ήμουν λίγο τσαπερδόνα δεν θα φτάναμε στα σκαλιά της εκκλησιάς. Νομίζω ότι κατάφερα να βγάλω ένα άλλο πρόσωπο στον Γιάννη, πιο χαρούμενο εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχε.

Αυτά έλεγε η Ελένη την Άνοιξη του 2001. Μετά 12 χρόνια πολλά άλλαξαν, άλλα προς το καλύτερο και άλλα με περίεργο τρόπο. Το μόνο που δεν άλλαξε είναι η εμφάνιση της Ελένης.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ