2013-08-01 11:44:02
Φωτογραφία για Εξηγήσεις, διαψεύσεις και δοκιμές
Φρένo στα σενάρια περί κρίσης στη σχέση του Luca di Montezemolo με τον Fernando Alonso, μετά τη δημόσια κριτική που του άσκησε μετά τον αγώνα της Ουγγαρίας για κάποιες δηλώσεις του, αλλά και στα σενάρια περί προσέγγισης του Kimi Raikkonen, επιχειρεί να βάλει η Ferrari.

«O Montezemolo είναι ο πρώτος που στηρίζει το κάλεσμα των πιλότων μας για άμεση βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του μονοθεσίου μας.

Κατανοεί απόλυτα την ενόχληση του Fernando (Alonso). Είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του και του έχει πλήρη εμπιστοσύνη. Τα λόγια του πρέπει να εκληφθούν ως μια ένεση ηθικού. Ήταν μια ώθηση για να εμπνεύσει την ομάδα ώστε να μείνει ενωμένη για την επίτευξη του κοινού μας στόχου», δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Scuderia.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά σενάρια περί πρότασης της Ferrari στον Kimi Raikkonen, ο εκπρόσωπος Τύπου της ιταλικής ομάδας σχολίασε: «Για όσους θυμούνται, πριν ένα χρόνο υπήρχε μια μεγάλη λίστα με ονόματα πιλότων που θα αντικαθιστούσαν του Massa. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από μέρους μας για την αγορά των πιλότων».

Στο μεταξύ, η Ferrari βρίσκεται στο Magny-Cours για δοκιμές εξέλιξης επισπεύδοντας τις προσπάθειες ώστε να δώσει στον Alonso αυτό που ζητάει. Οι δοκιμές θα γίνουν με το μονοθέσιο του 2011 και με λάστιχα επίδειξης της Pirelli και η ομάδα έχει λάβει την σχετική έγκριση της FIA.

By: Βασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ