2013-08-01 17:01:04
Φωτογραφία για 6 συλλήψεις για τρεις διαφορετικές περιπτώσεις ναρκωτικών στη Σκόπελο
Ολοκληρώθηκε η μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Σκόπελο, που εξελίχθηκε σχεδόν ολόκληρη την Τετάρτη, όπως από την πρώτη στιγμή μετέδωσε το e-Volos.gr, με τους συλληφθέντες να φτάνουν τελικώς τους έξι, τέσσερις... 26χρονους, έναν 32χρονο και έναν 48χρονο, οι περισσότεροι εκ των οποίων ντόπιοι, κάτοικοι Σκοπέλου, οι οποίοι οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και μάλιστα για τρεις διαφορετικές υποθέσεις, με τις σχηματισθείσες δικογραφίες να αφορούν τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Κατά την επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, αξιωματικοί του οποίου διενεργούν και την προανάκριση των τριών υποθέσεων, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου και τη Λιμενική Αρχή Βόλου αλλά και με την συνδρομνή ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου, σε τρεις οικίες των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


- δεκατέσσερα (14) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από (1,5) έως (2,5) μέτρων, καλλιεργούμενα σε αύλειο χώρο οικίας, τα οποία εκριζώθηκαν,

- οχτώ (8) συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (666,5) γραμμαρίων

- εκατόν τριάντα ένας (131) σπόροι κάνναβης,

- δύο (2) μεταλλικοί τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης,

- τρεις (3) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

- το χρηματικό ποσό των (2.435) ευρώ,

- επτά (7) κινητά τηλέφωνα,

- ένα (1) μονόκαννο κυνηγετικό όπλο κι

- ένα (1) μαχαίρι.
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ