2013-08-01 20:27:09
Φωτογραφία για ΓΚΕΤΣΕΒΙΤΣΙΟΥΣ : ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗ ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ
Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους μιλούσε με τη Λιέτουβος Ρίτας πριν μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον Τύπο της Λιθουανίας.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Γκετσεβίτσιους και τη Λιθουανική ομάδα είχαν ξεκινήσει πριν ο γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης εξασφαλίσει την ελευθερία του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο ίδιος. Αναφορικά με την επιλογή του, ο 25χρονος διεθνής Λιθουανός δήλωσε πως η ομάδα του Βίλνιους ήταν η μοναδική που του πρόσφερε διετές συμβόλαιο.

«Συζητούσα εδώ και καιρό με τη Λιέτουβος Ρίτας και όταν έγινε γνωστό πως έμεινα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, τότε είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες. Αμέσως, η Λιέτουβος μου είπε πως με θέλει στο ρόστερ της, ωστόσο εκείνον τον καιρό έπρεπε να λύσει ένα πρόβλημα και γι’ αυτό δεν πήγα κατευθείαν. Όταν αυτό λύθηκε, αποδέχθηκα χωρίς πολλή σκέψη την πρότασή της, η οποία με ικανοποιούσε πλήρως», δήλωσε αρχικά ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και πρόσθεσε για το λόγο που διάλεξε την ομάδα του Βίλνιους:

«Όλες οι υπόλοιπες προτάσεις που είχα, ήταν για μονοετές συμβόλαιο ή για συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν ανανέωσης. Όμως, η Λιέτουβος ήταν η μοναδική που μου πρότεινε διετές συμβόλαιο και έτσι τα βρήκαμε γρήγορα», είπε ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια αρνήθηκε πως του έγινε πρόταση από τον Ρίμας Κουρτινάιτις, για να μετακομίσει στη Χίμκι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ