2013-08-01 20:14:12
Φωτογραφία για ΚΑΙ... ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ ΣΤΗ ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ
Παίκτης της Λιέτουβος Ρίτας είναι και επίσημα ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Την απόκτηση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού ανακοίνωσε και επίσημα η Λιθουανική ομάδα. Ο Έλληνας σέντερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στο Καζακστάν με την Αστάνα, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Έτσι, με διαφορά μίας ημέρας η Λιέτουβος ανακοίνωσε άλλον έναν παίκτη του Ολυμπιακού που κατέκτησε την Ευρωλίγκα το 2012, στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, καθώς από χθες στο ρόστερ της ανήκει και ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

«Η Λιέτουβος έχει έναν μεγάλο προπονητή, τον Ντιρκ Μπάουερμαν. Είμαι έτοιμος να ακούσω τις οδηγίες του και να βοηθήσω. Ωστόσο, το καλύτερο για μένα είναι να παίζω πιο κοντά στο καλάθι, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά», δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης και πρόσθεσε:

«Ο μόνος παίκτης που γνωρίζω είναι ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, γιατί παίξαμε μαζί στον Ολυμπιακό. Επίσης, ξέρω και τον Ρεϊνάλντας Σεϊμπούτις, καθώς και εκείνος έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα. Γενικά, όμως, γνωρίζω τους περισσότερους παίκτες, τους οποίους αντιμετώπισα πέρυσι στην VTB League».


Για να καταλήξει ο Έλληνας σέντερ: «Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και αυτό, έχω προετοιμαστεί κατάλληλα για να παίξω στην Ευρωλίγκα. Όλοι οι παίκτες της Λιέτουβος θέλουν να αγωνιστούν στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν και γι’ αυτό όλοι θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά».

«Ήμασταν σε αναζήτηση ενός σέντερ και θέλαμε είτε έναν νεαρό Αμερικανό, είτε έναν πιο έμπειρο. Ύστερα από συζητήσεις που κάναμε με τον προπονητή, καταλήξαμε πως ο συγκεκριμένος παίκτης θα μας βοηθήσει περισσότερο», είπε από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Λιέτουβος Ρίτας, Γκεντβίντας Βαϊνάουσκας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ