2013-08-01 22:43:03
Φωτογραφία για Τρίτη! παράταση για τα σκουπίδια απο το Γ.Γ.Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Πύργου & Αρχ.Ολυμπίας
Υπογράφηκε από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλο Γεωργιάδη η απόφαση...  σχετικά με « την παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι ενέργειες για την αντιμετώπιση της δυσμενούς κατάστασης για επιπλέον διάστημα δύο (2) μηνών από χτες (31-07-2013).»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χ. Καφύρας, εξέδωσε απόφαση για (τρίτη παράταση) «τη παράταση κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, προκειμένου να περατωθούν οι ενέργειες για την αντιμετώπιση της δυσμενούς κατάστασης, όπως προστασία του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας και των ρυπάνσεων από τη συσσώρευση απορριμμάτων σε διάφορα σημεία των δύο Δήμων, για χρονικό διάστημα δύο μηνών, (μέχρι 30-09-2013), στην ίδια θέση «Λίμνες» της Δ.Ε. Βώλακα του Δήμου Πύργου κ.λ.π.»

Να υπενθυμίσουμε οτι η κήρυξη σε κατάσταση εκτάκτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας ξεκίνησε τον 10/2012 και απο τότε δίνονται παρατάσεις iliaoikonomia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ