2013-08-01 23:01:24
Φωτογραφία για Θέλω να σε δω…Θα μπορούσα να βγάλω όλα τα ρούχα μου… - Αποκαλυπτικοί διάλογοι του πρώην Πλανητάρχη με την Μόνικα Λεβίνσκι
Στο φως γράμματα και μαγνητοφωνημένα τηλεφωνήματα της ερωμένης του πρώην Πλανητάρχη με τα οποία τον εκλιπαρούσε να συνεχίσουν την παράνομη σχέση τους «Σε παρακαλώ , θέλω να σε δω. Θα μπορούσα να βγάλω όλα τα ρούχα μου…Δεν μπορείς να μου αρνηθείς γιατί είμαι τόσο γλυκιά και αξιολάτρευτη..»..

Με τα λόγια αυτά, η πέτρα του ροζ σκανδάλου στο Λευκό Οίκο, Μόνικα Λεβίνσκι, εκπλαρούσε τον πρώην πλανητάρχη, Μπιλ Κλίντον το Νοέμβριο του 1997 για να την συναντήσει.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ της είχε ήδη δώσει τα… παπούτσια στο χέρι καθώς φοβόταν ότι θα διαρρεύσει η ανάρμοστη σχέση τους . Όμως, η πρώην εκπαιδευόμενη του Λευκού Οίκου του είχε γίνει… στενός κορσές, σύμφωνα με μαγνητοφωμένη κασέτα , το περιεχόμενο της οποίας βλέπει τώρα το φως της δημοσιότητας από το περιοδικό «National Enquirer», το οποίο επικαλείται φίλους της Λεβίνσκι.

Η τότε 24χρονη πρωταγωνίστρια του περίφημου «λεκέ» παρακαλούσε τον Κλίντον να την συναντήσει . Το σημείο συνάντησης του παράνομου ζευγαριού θα μπορούσε να είναι στο γραφείο του Κλίντον ή σε αίθουσα κινηματογράφου για να δουν ταινία.


Η Μόνικα έστελνε μάλιστα γράμματα στον πρώην ένοικο του Λευκού Οίκου ζητώντας του να της εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο Κλίντον έβαλε τέλος στην σχέση τους.

«Απ΄ότι ξέρω, αύριο θα είσαι μόνος σου το απόγευμα , γι΄αυτό κι έχω δύο προτάσεις . Καμία όμως από τις δύο δεν λέει να μην με συναντήσεις. Στην περίπτωση που ήθελε ο Κλίντον να την συναντήσει στο γραφείο του. η Μόνικα θα μπορούσε να τρυπώσει για 15 λεπτά ή μισή ώρα , ότι ήθελε ο τότε πλανητάρχης.

Εάν ο Κλίντον απέρριπτε την πρώτη πρόταση , θα μπορούσαν να συναντηθούν στον κινηματογράφο και να συνδυάσουν την έξοδό τους μ” ένα δείπνο, σύμφωνα με την μαγνητοφωνημένη κασέτα, διάρκειας τεσσάρων λεπτών, Μετά τις δύο προτάσεις της, η Λεβίνσκι φέρεται να είπε στον Κλίντον:

«Δεν μπορείς να μου αρνηθείς γιατί είμαι τόσο γλυκιά και αξιολάτρευτη» ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ