2013-08-01 23:00:03
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΣΟΪΛΕΔΗΣ
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα όλων αυτών των ημερών που ήθελαν τον Άρη Σοϊλέδη να γίνεται κάτοικος... Βόλου.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 με τους «κυανόλευκους» και θα ενισχύσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ήταν αυτός που ουσιαστικά έπεισε τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να πει το πολυπόθητο «ναι» στη Νίκη Βόλου, αφού πρώτα βέβαια ο παίκτης δεν βρήκε «στέγη» στο εξωτερικό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός, μετράει 20 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα με Ολυμπιακό και Δόξα Δράμας και 13 με ένα γκολ με την Εθνική Ελπίδων.

Η ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σοϊλέδη Άρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός (8/2/1991) ο οποίος έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ολυμπιακό Πειραιώς, Λεβαδειακό, Θήβα και ΟΦΗ ενώ τις δύο προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Δόξας Δράμας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ