2013-08-01 23:07:17
Φωτογραφία για Βετεράνοι Αεροπόροι στον Διοικητή ΥΠΑ
Την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Βετεράνων Αεροπόρων (Παν.Συ.Β.Α.) τ. Κυβερ-νήτης της (ΟΑ) κ. Μιχαήλ Άνθιμος, με τον Ειδικό Γραμματέα κ. Γεώργιο Δ. Μέρμηγκα και τον Κοσμήτορα κ. Σωτήριο  Παπανι-κόλα, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Λέσχης Αεροπο-ρίας Στρατού, Ταξίαρχο (ΑΣ) ε.α κο Βασίλειο Νικολόπουλο, επεσκέφθησαν εθιμοτυπικώς, τον νέο Διοικητή της Υπηρε-σίας Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α) Δικηγόρο κο Δημήτριο Κούκη, πρώην Πρόεδρο της Ολυμπιακής Αεροπορίας (2004-2007).

 

Η ευγενική υποδοχή από τις κυρίες του γραφείου Διοικητου, δημιούργησαν από την αρχή τις προϋποθέσεις του θετικού κλίματος που κυριάρχησε στην συνάντηση.

Ετσι η εθιμοτυπική αυτή συνάντηση γνωριμίας εξελίχθηκε σε μία δίωρο ανεπίσημη συζήτηση, σε λίαν φιλόξενο περιβάλ-λον, στην οποία ανεπτύχθησαν θέματα κοινού ενδιαφέρον-τος, σκοπών και επιδιώξεων για ένα καλύτερο Ελληνικό Αεροπορικό αύριο, με δεδομένη την άριστη γνώση, του νέου Διοικητού, περί της Ελληνικής Αεροπορικής πραγματικότη-τος, λόγω προγενεστέρας εμπειρίας του από την Ο.Α.

Η συνάντηση έκλεισε με την υπόσχεση/δέσμευση να επανα-ληφθεί τον Σεπτέμβριο τρέχοντος έτους με επίσημες και ολο-κληρωμένες προτάσεις από τον Παν.Συ.Β.Α και την συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων της Υ.Π.Α.

Επισυνάπτονται φωτογραφίες από την συνάντηση,

Εκ του Γραφείου Τύπου ΠΑΝ.ΣΥ.Β.Α.

Γεώργιος Δ. Μέρμηγκας

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ