2013-08-01 23:11:04
Φωτογραφία για Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου σε 174 καινούρια Toyota Yaris
Η Toyota Ελλάς σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, ανακοίνωσε ότι... πραγματοποιεί προληπτικό έλεγχο σε 174 μονάδες του νέου μοντέλου Yaris, λόγω πιθανής διαρροής υγρού στα πίσω φρένα.

Ο έλεγχος αφορά μοντέλα παραγωγής από 2 Απριλίου 2013 έως 23 Μαΐου 2013. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, υπάρχει πιθανότητα διαρροής υγρού από τα πίσω φρένα ανάμεσα στην σωλήνωση και την δαγκάνα τους (για οχήματα με πίσω δίσκους) ή την σωλήνωση και το ταμπούρο, εξαιτίας ανεπαρκούς ροπής σύσφιξης των κοχλιών. Υπό ακραίες συνθήκες, η προειδοποιητική λυχνία των φρένων μπορεί να ανάψει και να επηρεαστεί η απόδοση του συστήματος πέδησης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα. Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει έλεγχος και σύσφιξη των εν λόγω κοχλιών στα πίσω φρένα και, αν χρειαστεί, αντικατάσταση των αντίστοιχων εξαρτημάτων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ