2023-04-05 16:07:17
Φωτογραφία για Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή Π. Υ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας στον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας



Τον νέο Διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας Πύραρχο κ. Ιωάννη Κουσαρίδα, συνοδευόμενο από τον Διοικητή Π.Υ. Μεσολογγίου, Αντιπύραρχο κ. Παναγιώτη Στούμπο δέχθηκε σήμερα, Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου.......



Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε το νέο Διοικητή και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και τον διαβεβαίωσε για την διάθεση της τοπικής μας Εκκλησίας να υπάρξει στενή συνεργασία με τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια σε ολόκληρη την Ιερά Μητρόπολη.

Ο κ. Κουσαρίδας ζήτησε την ευχή του Σεβασμιώτατου για την έναρξη της θητείας του και εξέφρασε τον σεβασμό τόσο του ιδίου, όσο και των συνεργατών του στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Συζητήθηκαν η ενημέρωση των πιστών για την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, μέσω σχετικής Εγκυκλίου του Μητροπολίτου που θα αναγνωσθεί στους Ιερούς Ναούς και η ενημέρωση των Κληρικών για την προστασία και τον τρόπο αποφυγής πυρκαγιών στους χώρους των Ιερών Ναών και των Ιερών Μονών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας

της Ιεράς Μητροπόλεως
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ