2013-08-02 00:51:52
Φωτογραφία για Oι πρώτες εικόνες από τα διαλυμένα αυτοκίνητα μετά το τροχαίο στην Αρτα που κόστισε τη ζωή σε πέντε άτομα
Στη θλίψη βυθίστηκε η Αρτα ύστερα από το θανατηφόρο τροχαίο στο 140,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αρτας - Αντιρρίου που κόστισε τη ζωή σε πέντε ανθρώπους και από το οποίο τραυματίστηκαν σοβαρά ακόμη τέσσερις.

Ολα συνέβησαν γύρω στις τρεις το μεσημέρι της Πέμτπης όταν ένα αυτοκίνητο με οδηγό έναν 40χρονο και επιβάτες έναν 84χρονο και μία 69χρονη συγκρούστηκε μετωπικά με ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 43χρονη γυναίκα και στο οποίο επέβαιναν μία 31χρονη και τέσσερα ανήλικα παιδιά ηλικίας 16, 15, 13 και 3 ετών.

Από τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση, που σίμωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία έγινε όταν επιχειρήθηκε προσπέραση από το ένα αυτοκίνητο σε μια ευθεία, βρήκαν το θάνατο πέντε από τους επιβάτες των δύο αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα, από τα δύο αυτοκίνητα ανασύρθηκαν νεκροί ο 84χρονος συνοδηγός του πρώτου αυτοκινήτου και η 69χρονη γυναίκα που καθόταν στο πίσω κάθισμα και από το δεύτερο αυτοκίνητο η 43χρονη οδηγός, η 31χρονη συνοδηγός και ο 13χρονος που καθόταν στο πίσω κάθισμα.


Σοβαρότατα τραυματίστηκαν ο 40χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος και τα τρία παιδιά ηλικίας 3, 15 και 16 ετών που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα. Ολοι τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Αρτας όπου και χειρουργήθηκαν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση και των τεσσάρων χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα στο σημείο μετά τη σύγκρουση επικράτησε κυριολεκτικά πανικός, με αυτοκίνητα να σταματούν προκειμένου να βοηθήσουν, πέντε ασθενοφόρα να φτάνουν στο σημείο και πυροσβέστες να προσπαθούν με ειδικά εργαλεία να κόψουν τις στραπατσαρισμένες λαμαρίνες για να απεγκλωβίσουν τα άτομα.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

Φωτογραφίες: Epirus Gate

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ένα καφέ πικρό να πιώ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ένα καφέ πικρό να πιώ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ