2013-08-02 11:17:04
Φωτογραφία για Τζώρτζογλου: Έχω κάνει σεξ με δύο παρτενέρ ταυτοχρόνως!
Για μια ακόμη φορά ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου είναι άκρως αποκαλυπτικός, σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ. Ο ηθοποιός μοιράστηκε πιπεράτες λεπτομέρειες από την ερωτική του ζωή που σίγουρα θα προκαλέσουν και θα συζητηθούν.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί μαζί μας ότι έχει κάνει sex και με δύο παρτενέρ.

«Μια σύντροφός μου, μου ζήτησε να κάνουμε έρωτα με μία ακόμα παρτενέρ και το δέχθηκα. Ήρθαμε σε επαφή με μία κοπέλα με την οποία είχα ελεύθερη σχέση στο παρελθόν και βρεθήκαμε ερωτικά ορισμένες φορές. Συναντηθήκαμε, βγήκαμε, μιλήσαμε, συμπάθησε η μία την άλλη και συνέβη», είπε.

Και επειδή οι αποκαλύψεις ποτέ δεν σταματούν ο ηθοποιός συνέχισε:

«Επί 22 μήνες είχα ερωτική αποχή και αυτό ήταν καθαρά επιλογή μου, γιατί δεν μου αρέσει το sex να είναι εθισμός, αλλά χαρά. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το sex ως διέξοδο και διαφυγή. Αν σου γίνει εθισμός, μετά εξαρτάσαι, άρα δεν είσαι ελεύθερος», είπε ο ηθοποιός, ξεκαθαρίζοντας ότι όταν μιλά για αποχή, το εννοεί στο ακέραιο.

«Δεν κατέφυγα στην αυτοϊκανοποίηση. Αν το κάνεις αυτό και πάλι δεν απέχεις! Εκείνη την εποχή πραγματικά προσπάθησα να είμαι αφοσιωμένος σε πράγματα που αγαπούσα και δεν κατέφυγα στη σωματική εκτόνωση», πρόσθεσε.

Αν αναρωτιέστε μάλιστα για ποιο λόγο πήρε αυτή την… ακραία είναι αλήθεια απόφαση, ο Στράτος Τζώρτζογλου απαντά:

«Δεν είχα βρει έναν άνθρωπο να με συγκινήσει για να πάω μαζί του. Ήταν μια ιστορία δικής μου εσωτερικής αναζήτησης, ώστε να μην αισθάνομαι ότι εξουσιάζομαι από το sex».

Πηγή: Εγώ Weekly
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ