2013-08-02 15:16:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Απολύονται χωρίς αποζημίωση - Αναστάτωση στην Ελληνική Aναγγέννηση
Αναστάτωση σε εργαζομένους, γονείς και μαθητές από το λουκέτο στα εκπαιδευτήρια ‘Ελληνική Αναγέννηση» στην Πάτρα, μετά από είκοσι χρόνια λειτουργίας.

Το λουκέτο ανακοινώθηκε την Τετάρτη 31 Ιουλίου από τη διοίκηση. Όμως το κακό δεν σταματά εκεί, αφού η ανακοίνωση, σύμφωνα με πληροφορίες, συνοδεύτηκε από τη διευκρίνιση ότι δεν είναι οικονομικά δυνατή η καταβολή αποζημιώσεων στους απολυόμενους Αυτό το τελευταίο είναι κάτι που η πλειοψηφία των εργαζομένων εισέπραξε με εντονότατη δυσαρέσκεια και για το λόγο αυτό προσέφυγε, μάλιστα, και στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, το οποίο ήδη έχει επιληφθεί και διερευνά τη νομιμότητα όλων των ενεργειών εκ μέρους του Δ.Σ. των Εκπαιδευτηρίων.

Μάλιστα, η Επιθεώρηση καλεί τους εργαζόμενους και τη διοίκηση σε συνάντηση, στα γραφεία της, την ερχόμενη Τετάρτη, στις 10 το πρωί.

Έντονη δυσφορία στην ΟΙΕΛΕ

Από την πλευρά της, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ), που καλύπτει συνδικαλιστικά τους εκπαιδευτικούς της "Ελληνικής Αναγέννησης", έχει επίσης εκφράσει αφενός μεν τη δυσφορία της αφετέρου δε τη βεβαιότητά της ότι θα αποζημιωθούν όλοι οι εργαζόμενοι, επικαλούμενη την ύπαρξη αντίστοιχου δεδικασμένου.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ