2013-08-02 17:31:04
Φωτογραφία για «Μόνη λύση οι εκλογές»
Την προσφυγή στις κάλπες ζήτησε, μέσω του MEGA ο Γιάννης Μπαλάφας. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί... τις εκλογές ως την μόνη λύση για να μπορέσει η χώρα να ορθοποδήσει ξανά.

«Η χώρα πρέπει να οδηγηθεί αργά ή γρήγορα σε εκλογές. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Η κατάσταση δεν μπορεί να πάει προς το καλύτερο. Πριν έξι μήνες υπήρχε ένας κόσμος που πίστευε ότι μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση. Υπάρχει κανείς σήμερα που πιστεύει ότι με αυτή την πολιτική μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση;» τόνισε χαρακτηριστικά

Πάντως, τις αναφορές περί εκλογών σχολίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Καλαντζής λέγοντας: «Εγώ καταλαβαίνω την αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ. Και την καταλαβαίνω γιατί πια ξέρω ότι θα πάει καλά αυτή η κυβέρνηση. Γιατί όταν επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα καλοκαιριάτικα να πάμε σε εκλογές ξέρει και διαισθάνεται, έχει και την ενημέρωση ότι από το φθινόπωρο τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ (μιλάω μεταφορικά) δεν μπορεί να ζήσει εάν αυτή η κυβέρνηση πετύχει. Ε λοιπόν θέλουν δε θέλουν, θα πετύχει. Είναι βέβαιο κ. Μπαλάφα ότι μετά το 2015 θα μετρηθούμε σε εκλογές και τότε περιμένετε τα αποτελέσματα. Η Ελλάδα θα έχει πετύχει».
iapopsi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ