2013-08-02 18:56:45
Φωτογραφία για Ο ΙΣΑ καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για την διευκόλυνση των ιατρών που είχαν υπογράψει σύμβαση factoring
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχει επισημάνει επανειλημμένως την οικονομική δυσκολία στην οποία βρίσκονται οι ιατροί, λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και της από 3ετίας μη πληρωμής τους από τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Το ζήτημα αυτό είχε αναγκάσει πολλούς ιατρούς να καταφύγουν σε δανεισμό και εκχώρηση των απαιτήσεών τους, μέσω υπογραφής με την Τράπεζα Πειραιώς σχετικής σύμβασης (factoring).

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, συμπαραστεκόμενος στο μεγάλο αυτό πρόβλημα των ιατρών, έχει επανειλημμένως έρθει σε επαφή με την Πειραιώς Factoring, δια μέσου του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Πατούλη Γεώργιο και του Ταμία του Ιατρικού Συλλόγου κ. Πατσουράκο Φώτιο.

Λόγω της δυσχερούς αυτής κατάστασης ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Πατούλης ζήτησε εκ νέου από τον Πρόεδρο κο. Παπαδόπουλο και την Αντιπρόεδρο της Πειραιώς Factoring κα. Βαρδακάρη να υπάρξει περαιτέρω διευκόλυνση των ιατρών σε συνέχεια της προηγούμενης συμφωνίας που είχε επέλθει με την εν λόγω Τράπεζα.

Σε συνέχεια των ανωτέρω, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα επανέλθει με περαιτέρω επαφές και πίεση στην εν λόγω Τράπεζα για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των ιατρών μελών του.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

- Posted using BlogPress from my iPad
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ