2013-08-02 18:57:03
Φωτογραφία για Πρωτομηνιά με 130 συλλήψεις σε ολόκληρη την Κρήτη
Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης, την 01.08.2013 πραγματοποιήθηκαν... ειδικές αστυνομικές δράσεις, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας και ιδίως σε τουριστικές περιοχές σε ολόκληρο το νησί.

Οι εξορμήσεις αυτές οργανώθηκαν, από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Νήσου και είχαν στόχο την αντιμετώπιση προβλημάτων αστυνομικής φύσης, που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες και ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής.

Συγκεκριμένα, αντικείμενο των αστυνομικών δράσεων ήταν οι έλεγχοι για παραβάσεις που αφορούν τα ναρκωτικά, τους αλλοδαπούς, τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τη ζωοκλοπή, τη προστασία των ανηλίκων και τη νομιμότητα λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξορμήσεων, διατέθηκαν (195) αστυνομικοί και (61) οχήματα, ενώ ελέγχθηκαν συνολικά (1.494) οχήματα και προσήχθησαν (407) άτομα.


Στα αποτελέσματα των εξορμήσεων περιλαμβάνονται η βεβαίωση χιλίων εκατό δεκαεπτά (1.117) παραβάσεων και η σύλληψη εκατόν τριάντα (130) ατόμων, ενώ μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν ένα (1) όπλο, δύο (2) οχήματα, ποσότητα κάνναβης -27,6- γραμμαρίων, διάφορα προϊόντα παραεμπορίου, κ.α..

Οι συλλήψεις αφορούν παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, περί ναρκωτικών ουσιών, περί αλλοδαπών και άλλα αδικήματα.

Τονίζεται ότι οι αστυνομικές δράσεις έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τη διενέργεια συστηματικών ελέγχων και ερευνών, την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη συνδυασμένη επιχειρησιακά ανταπόκριση και δράση.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν σε εντατικούς ρυθμούς.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ