2013-08-02 20:28:41
Φωτογραφία για Πάτρα: Καταφθάνουν με διάθεση για...στριπτίζ, οι Άνδρες Έτοιμοι για όλα - Tιμές εισιτηρίων
Με πολύ κέφι και όρεξη καταφθάνει στην Πάτρα, στον Πολυχώρο «Πολιτεία», στην Ακτή Δυμαίων, την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη 6 και 7 Αυγούστου 2013, στις 21.15, η επιτυχημένη και τολμηρή κωμική θεατρική παράσταση «Άνδρες Έτοιμοι για Όλα» που πραγματοποιεί περιοδεία σε όλη τη χώρα μετά τον θρίαμβο του περασμένου χειμώνα στο θέατρο Λαμπέτη.

Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας διασκεύασαν το έργο των Νεοζηλανδών Stephen Sinclair και Anthony McCarten “Ladies Night” που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία το 1987, το προσάρμοσαν στην ελληνική πραγματικότητα και παρέδωσαν μια απολαυστική κωμωδία που έσπασε ταμεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή (Κώστας Κόκλας), ένα ταξιτζή (Τόνι Δημητρίου), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ.


Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη). Άντρες έτοιμοι για όλα. Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια διασκεδαστική παράσταση πάνω στο γνωστό μας θέμα.

Απόδοση – Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη

Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη

Χορογραφίες: Ελπίδα Νίνου – Θανάσης Γιαννακόπουλος

Σχεδιασμός Φωτισμών : Χρήστος Τζιόγκας.

Πρωταγωνιστούν οι,

Κώστας Κόκλας, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τόνυ Δημητρίου, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη.

Παραγωγή: ΦΙΛΟΘΕΑΤΟΝ Ο.Ε

Παραγωγοί : ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΜΑΚΡΙΔΗΣ

Διεύθυνση Παραγωγής: Κατερίνα Καραβάτου

*Οι Τιμές Εισιτηρίων είναι στα 15 ευρώ στην προπώληση και στα 19 ευρώ, στο ταμείο, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης. Προπώληση εισιτηρίων στα Musical, Discover και Ηχότοπος.

Όπως έγραψε το περιοδικό «Αθηνόραμα», οι γυναίκες παραληρούν και οι άνδρες θεατές φαίνεται να ευχαριστιούνται εξίσου την κωμωδία των Στέφεν Σινκλέρ και Άντονι ΜακΚάρτεν που ευτύχησε στα χέρια των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

Οι συντελεστές της ξεκαρδιστικής κωμωδίας που την είχαμε δει και ως κινηματογραφική ταινία (The Fully Monty πριν από 15 περίπου χρόνια), μετά τις 2 παραστάσεις της Πάτρας θα κάνουν ένα μικρό διάλειμμα για να επανέλθουν δριμύτεροι στις 17-18 Αυγούστου, στο ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ALEX ενώ στις 23 και 24 Αυγούστου θα βρεθούν στην Κεφαλονιά όπου θα παρουσιάσουν το «Άνδρες Έτοιμοι για όλα» αντίστοιχα στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι - ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ