2013-08-02 21:00:06
Φωτογραφία για Χανιά: Το παραεμπόριο «πληγή» στις παραλίες της πόλης
Έως και τα 300 ευρώ υπολογίζεται από τους επιχειρηματίες του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά Κρήτης, το μεροκάματο όσων... αναπτύσσουν παράνομη επιχειρηματική δραστηριότητα στις παραλίες του βόρειου άξονα της πόλης τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σύμφωνα με τους επιχειρηματίες του Δήμου, πλανόδιοι μασέρ και μικροπωλητές αποτελούν «πληγή» για το «υγιές» εμπόριο. Το θέμα του παραεμπορίου απασχόλησε σήμερα τη συνέλευση των επιχειρηματιών του Δήμου Πλατανιά.

«Το παραεμπόριο αποτελεί για όλους μας ανοικτή πληγή. Τα τελευταία χρόνια είχε περιοριστεί αλλά μετά την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και την αδυναμία ελέγχων πήρε ξανά μεγάλες διαστάσεις», εξήγησε ο πρόεδρος του συλλόγου καταστηματαρχών Πλατανιά, Πέτρος Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης πρόσθεσε ότι εκτός από τις οικονομικές επιπτώσεις, δημιουργείται και άσχημη εικόνα για το τουριστικό προϊόν.

«Οι επισκέπτες που βρίσκονται στις παραλίες κάθε τρία λεπτά δέχονται και κάποια ενόχληση από κάποιον, είτε για μασάζ, είτε για πώληση αναμνηστικών. Τα παράπονα είναι πολλά», σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν και ζητήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία.
ΑΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Πάρμα διώχνει τον Νίνη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Πάρμα διώχνει τον Νίνη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ