2013-08-02 22:33:39
Φωτογραφία για Δανεικό τον Ζε Εντουάρντο πήρε ο ΟΦΗ!
Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του ΟΦΗ καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Πάρμα για τον δανεισμό του 22άχρονου Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου Ζε Εντουάρντο

Ο ταλαντούχος Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος Ζε Εντουάρντο θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας, Μάνθος Πουλικάκης, μετέβη στην Ιταλία και μέσα από διαδοχικές συναντήσεις με τον διάσημο μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα- που εκπροσωπεί τον παίκτη- κατάφερε να έρθει σε συμφωνία για τον δανεισμό του Ζε Εντουάρντο από την Πάρμα στην οποία ανήκει.

Ο 22άχρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός και να τεθεί στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη.

Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή καθώς δεν είναι τυχαίο ότι τα δικαιώματα του παίκτη τα έχει ο μάνατζερ που έχει στο πελατολόγιο του μεταξύ άλλων τους Ιμπραχίμοβιτς και Μπαλοτέλι!


Ο Ζε Εντουάρντο ήταν διεθνής με τις U17 και U20 της Βραζιλίας κατακτώντας με τη ''σελεσάο'' δύο πρωταθλήματα Νέων της Λατινικής Αμερικής (2009, 2011).

Σε προπόνηση της Βραζιλίας με τον Νεϊμάρ!Ξεκίνησε την καριέρα του στην Κρουζέιρο και πήγε δανεικός το 2009 στον Άγιαξ (στα 18 του καθώς είναι γεννημένος στις 16/8/1991).

Την επόμενη σεζόν τον αγόρασε η Πάρμα έναντι 500.000 ευρώ.

Στα μισά της σεζόν 2011-2012 δόθηκε δανεικός στην Έμπολι (14 συμ.), ενώ πέρσι στην Πάντοβα με την οποία έκανε στην Serie B εντυπωσιακές εμφανίσεις καταγράφοντας 33 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ.

 

Πηγή:sport24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ