2013-08-03 11:00:13
Φωτογραφία για Επέτειος της Δημοκρατίας: Μια ολιγομελής συμμορία που διαλύει μια ολόκληρη χώρα για πάνω απο έναν αιώνα!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

...Κρίμα, δεν μας ευχήθηκε φέτος ο Κάρολος.

Η Τρόικα άθελά της θα σώσει την Ελλάδα.

Με τις εμμονές της ωθεί το τέρας του βενιζελισμού στην "αυτοκτονία".

Όταν σε έναν φτωχό λαό εργαζομένων Πρώτος Πολίτης και Εγγυητής της Δημοκρατίας είναι ένα υψηλόμισθο παράσιτο, όπως ο Παπούλιας, τότε αυτός ο λαός είναι άξιος της μοίρας του. Αν ο λαός περιμένει από τον άνθρωπο αυτόν να λειτουργήσει ως η τελευταία ασφαλιστική "δικλείδα" πριν παραδοθεί η χώρα στους δανειστές, τότε είναι επίτευγμα που βλέπουμε μόνον δανειστές με κουστούμια και όχι στρατούς κατοχής ...Πραγματικούς στρατούς με πραγματικά όπλα, αν σκεφτεί κάποιος το πώς αντέδρασε —ή μάλλον το πώς δεν αντέδρασε— ο Παπούλιας ως υποψήφιος Πρόεδρος στις επισημάνσεις της Μπενάκη περί αλλαγής συνόρων, εξαιτίας των νέων συνθηκών στη διεθνή πολιτική σκακιέρα.

Ο Παπούλιας "δικαιούται" στην κυριολεξία αυτήν τη στιγμή να είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Μεταπολίτευσης ...Ακόμα κι αν δεν υπήρχε, θα έπρεπε να τον "εφεύρουμε"
. Είναι ο Πρόεδρος αυτός, τον οποίο έπρεπε να έχει η σημερινή "Δημοκρατία" μας ...Είναι ο Πρόεδρος με το βαπτιστικό όνομα, το οποίο έπρεπε να έχει ο πρόεδρος των Μνημονίων ...Είναι η πλέον αντιπροσωπευτική περίπτωση, που μπορεί να αποκαλύψει τα αίτια της σημερινής αθλιότητας της Μεταπολίτευσης ...Ο άνθρωπος με το "δυτικό" όνομα είναι ένα παράσιτο από τότε που υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο.

Στοιχειωδώς να ψάξει κάποιος το βιογραφικό του, θα καταλάβει ένα σωρό πράγματα για τα θέματα που αφορούν την ίδια την πατρίδα μας ...Θα καταλάβει τα ίδια τα αίτια της σημερινής κατάντιας των μνημονίων. Με ανθρώπους σαν τον Παπούλια έφτασε η πατρίδα μας να γίνει ο περίγελος του Πλανήτη ...Με ανθρώπους, οι οποίοι ήταν διατεθειμένοι να προσκυνήσουν ακόμα και τον διάβολο, προκειμένου οι ίδιοι να "επιπλεύσουν" εις βάρος της κοινωνίας ...Με ανθρώπους, τους οποίους θα τους αρκούσε να γίνουν Πρόεδροι της Δημοκρατίας ακόμα και αν αυτή η δημοκρατία έφτανε μέχρι τη Θήβα ...Με ανθρώπους, οι οποίοι επιλέγονται από διάφορα μυστικά παράκεντρα εξουσίας και οι οποίοι δεν "χάνονται" ποτέ, εφόσον πάντα για κάποιους είναι χρήσιμοι ...Ειδικά όταν λαός θα είχε τη "φαεινή" ιδέα να στείλει τέτοιους ανθρώπους στα σπίτια τους, όπως συνέβη με τον Παπούλια λίγο πριν την εκλογή του στο ύπατο αξίωμα της ελληνικής Πολιτείας. Ο άνθρωπος αυτός, του οποίου οι Γιαννιώτες αρνήθηκαν να του ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους να τους αντιπροσωπεύει στη Βουλή, έγινε ο Πρόεδρος με το απόλυτο ρεκόρ ψήφων στη Βουλή ...Μιλάμε για τον απόλυτα προσβλητικό συμβολισμό απέναντι στο λαό ...Μιλάμε για την απόλυτη χλεύη του λαού και τον απόλυτο εξευτελισμό της δημοκρατικής λειτουργίας.

Αυτοί, οι οποίοι τον επέλεξαν για την Προεδρία, δηλαδή, δεν σεβάστηκαν ούτε στο επίπεδο των εντυπώσεων το γεγονός ότι, λίγες ημέρες πριν αναδείξουν τον αποτυχημένο Κάρολο σε "θριαμβευτή" της Βουλής, ο λαός είχε αποφασίσει για την "τύχη" του. Όταν αποφάσισαν να τον "τιμωρήσουν" αυτοί, οι οποίοι ήταν "αρμόδιοι" να το κάνουν —και ήταν αυτοί, οι οποίοι τον γνώριζαν καλύτερα απ’ όλους και ήταν οι συντοπίτες του—, το παρακράτος τον αντάμειβε. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό το οποίο βλέπουμε. Αντί ο Κάρολος να πάει ως άχρηστος στο σπίτι του, κατόρθωσε να πρωταγωνιστεί στο πολιτικό σκηνικό ...Κατόρθωσε να μας "πουλάει" ακόμα και πατριωτισμό. Όμως, οι εξυπηρετήσεις ξεπληρώνονται και όπως ήταν φυσικό κάποιοι γνώριζαν από τότε πως δεν θα είχαν πρόβλημα, όταν θα έπρεπε να εξασφαλίσουν υπογραφές για τα Μνημόνια.

Ο Παπούλιας είναι το αντιπροσωπευτικό δείγμα του ασπόνδυλου πασοκάνθρωπου, τον οποίο κάποιοι "κατασκεύασαν", για να αλώσουν τη χώρα. Η τύχη του —και η ατυχία η δική μας— ήταν ότι γνώριζε να διασκεδάζει ανθρώπους, όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου ...Να τους "γλείφει", να τους "κολακεύει" και ενίοτε να τους "δανείζει" με άλλοθι και δικαιολογίες, είτε σε θέματα του δημόσιου βίου τους είτε του ιδιωτικού. Η τύχη του —και η ατυχία η δική μας— ήταν ότι γνώριζε να εξυπηρετεί ανθρώπους, όπως ο Χρήστος Λαμπράκης. Με αυτές τις γνωριμίες και αυτές τις χρησιμότητες ήταν θέμα χρόνου να "επιπλεύσει" στον "βόθρο" της Μεταπολίτευσης ...Ένα ακόμα "λύμα" ανάμεσα στα πολλά άλλα, τα οποία θα "μπούκωναν" την "επιφάνεια" της δημοκρατίας μας.

Η "πορεία" του λίγο-πολύ αντιπροσωπευτική της αθλιότητας της Μεταπολίτευσης ...Ένας ακόμα "ήρωας" ανάμεσα στους πολλούς που μας "έσωσαν" και σήμερα μας βλέπουν πάμπλουτοι να υποφέρουμε. Ως γνήσιος οπορτουνιστής και καιροσκόπος, "διάβασε" εγκαίρως τα μηνύματα των καιρών — έστω κι αν ο ίδιος, ως πρόσωπο, ήταν ολίγον "όψιμος". "Ανακατεύτηκε" με κάποιους δήθεν αντιστασιακούς φοιτητές και ποτέ δεν έπαψε να εμφανίζεται σαν τέτοιος. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τις συγκινητικές δηλώσεις του σαν θιγμένος "αγωνιστής" στην παρέλαση που διακόπηκε από τον λαό της Θεσσαλονίκης. Τόνους υποκρισίας απαιτήθηκαν από την πλευρά του να παραστήσει δημοσίως τον θιγμένο αγωνιστή. Ο απολύτως ανεπάγγελτος, άεργος και τεμπέλης της Μεταπολίτευσης θίχθηκε από τις αντιδράσεις των εργαζομένων.

Αυτό ακριβώς ήταν ο Παπούλιας ...Ένας υποκριτής σοσιαλιστής, ο οποίος δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή του ...Ένας δειλός υποκριτής, ο οποίος παρίστανε τον αγωνιστή χωρίς καν να έχει τα τυπικά προσόντα για τον ρόλο αυτόν ...Αγωνιστής, που, δυστυχώς γι' αυτόν, δεν είναι συμβατός με κανέναν γνωστό εθνικό ή κοινωνικό αγώνα. Ανήλικος στην Κατοχή, μεσήλικας και απών στη Χούντα. Κάπου εκεί αρχίζουν τα περίεργα. Σε ηλικία περίπου δέκα ετών εμφανίζεται "πρωταγωνιστής" στην Αντίσταση εναντίον των Γερμανών. Ο πρώιμος "ήρωας" απέναντι στους Ναζί γίνεται όψιμος "ήρωας" απέναντι στη Χούντα ...Όπου πιάσει, ό,τι πιάσει.

Αν δεν τον θυμούνται κάποιοι στα "βουνά" της αντιναζιστικής Αντίστασης, θα παριστάνει τον ήρωα στα "πεζοδρόμια" του αντιχουντικού αγώνα. Ενώ δεν ανήκει στη γενιά του Πολυτεχνείου, "ανακατεύεται" μ' αυτήν, για να αποδείξει —έστω και στοιχειωδώς— ότι "αγωνιζόταν" για τη δημοκρατία στο εξωτερικό ...Αγωνιστής των ξενοδοχείων κι αυτός. Όταν κάποιοι ψευδοήρωες των Πανεπιστημίων πανηγύριζαν, επειδή "έριξαν" τη Χούντα μέσα σε μια διανυκτέρευση, μαζί τους πανηγύριζε και ένας άχρηστος μεσόκοπος ...Μεσήλικας αλλαλάζων ήταν ο Κάρολος, όταν "έπεσε" η Χούντα ...Του 1929 γεννηθείς είναι ...Σαρανταπέντε χρονών ήταν, όταν "έπεσε" η Χούντα ...Μεσόκοπος ήταν, όταν "επέστρεψε" στην Ελλάδα μαζί με τους "ήρωες" φοιτητές.

Πώς επέστρεψε; Με ό,τι μπορούσε να χωρέσει σε μια σκάρα αυτοκινήτου ...Με τίποτε δηλαδή. Με τι άλλο θα μπορούσε να επιστρέψει ένας άχρηστος Έλληνας, ο οποίος περιφερόταν ασκόπως στη Γερμανία; Έβαλε τον "σοσιαλισμό" του στο πόρτ μπαγκάζ και ξεκίνησε για την Ελλάδα. Όταν οι φτωχοί Έλληνες έφευγαν στο εξωτερικό για να γίνουν πλούσιοι, ο φτωχός Παπούλιας επέστρεφε στην Ελλάδα για τον ίδιο λόγο ...Παιδί κρατικοδίαιτου βενιζελικού στρατιωτικού, που είχε μάθει να περιμένει να λύσει τα προβλήματά του ελέω κράτους. Πάντα οι βενιζελικοί περίμεναν το επόμενο "κύμα", για να λύσουν τα προβλήματά τους ...Ομοειδής περίπτωση με τον Πάγκαλο ...Άλλον ανεπάγγελτο και άεργο "ήρωα" του εξωτερικού ...Άλλον "ταγμένο" στην υπηρεσία του "σοσιαλισμού".

Γνωρίζοντας όλοι αυτοί τον πολιτικό σχεδιασμό της Ελλάδας, απλά θα περίμεναν τη σειρά τους. Όταν θα περνούσε η "σειρά" της Δεξιάς, θα ερχόταν και η σειρά των "Δημοκρατών" να αρπάξουν. Όπως είπε και ο Νίκος Παπανδρέου, θα πρέπει και οι "Δημοκράτες" να πλουτίσουν με τη σειρά τους. Αυτό έκαναν πάντα οι "Δημοκράτες" αυτού του τύπου. Ποτέ δεν βιάζονταν. Γιατί να βιάζονται; Ακόμα κι αν έχαναν ένα "τραίνο", πάντα θα υπήρχε το επόμενο. Όταν θα ερχόταν η σειρά τους, θα αποκαθιστούσαν και τις προηγούμενες "αδικίες". Αυτοί άλλωστε εφεύραν την έννοια ..."αναδρομικά".

Ό,τι και να γινόταν, θα βολεύονταν. Ακόμα κι αν δεν είχαν ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους, δεν θα στερούνταν τη σύνταξη. Θα έπαιρναν μια σύνταξη "αντιστασιακού" ακόμα κι αν ήταν νεογέννητα στα χρόνια της Αντίστασης.

Γιατί να αγχώνονται οι βενιζελικοί σαν τον Κάρολο; ...Τον "ταγμένο" από τα βαφτίσια του στον "σοσιαλισμό" Κάρολο. Γι' αυτόν τον λόγο κάναμε αναφορά στο βαπτιστικό του όνομα. Ακόμα και να ήθελε, δεν του επέτρεπε το όνομά του να "ξεχάσει" ότι έπρεπε να περιμένει να βολευτεί κάπου ως "σοσιαληστής". Ό,τι θα κάνει μελλοντικά ο "Ερνέστο" Τσίπρας, αυτό έκανε και ο Κάρολος. Περίμενε να τον βολέψουν οι ομοϊδεάτες του, όταν θα καταλάμβαναν την εξουσία. Παραλίγο να "καεί" στο "ζέσταμα". Από την πολύ αναμονή έγινε αντιστασιακός μεσήλικας στη Γερμανία. Ο πρώτος μισός αιώνας της ζωής του περιγράφεται σε μισή γραμμή στο βιογραφικό του. Περισσότερα γράφονται για το πώς περνούσε η ζωή του στα είκοσί του χρόνια ως δήθεν αθλητής, παρά για τα επόμενα είκοσι χρόνια που ακολούθησαν.

Στα σαρανταπέντε του ολόκληρη η ζωή του "χωρούσε" σε μια σκάρα αυτοκινήτου. Σε ηλικία που συνομήλικοί του μετανάστες επέστρεφαν από τη Γερμανία με μικρές περιουσίες, που απέκτησαν με τον κόπο τους, ο Παπούλιας επέστρεφε με άδεια χέρια. Σε σαρανταπέντε χρόνια ζωής το "πλούσιο" βιογραφικό του περιορίζεται στο να αναφέρει ότι "αντιστεκόταν" σε κάποιες εκπομπές της Ντόιτσε Βέλε. Έζησε τον πρώτο μισό αιώνα της ζωής του με μόνο "κόπο" μερικές εμφανίσεις στην Ντόιτσε Βέλε ...Εκεί "πολεμούσε" τη Χούντα, προφανώς υπό τις χορηγίες αγνώστων σε εμάς χορηγών.

Ενώ όμως θα περίμενε κάποιος κάπου εκεί να τελειώνουν όλα τα "μυστήρια" για τον Κάρολο, κάπου εκεί ξεκινάνε άλλα. Όλοι οι μετανάστες, οι οποίοι επέστρεψαν με περιουσίες από τη Γερμανία, έμειναν σε εκείνα που είχαν ...και προφανώς σήμερα πεινάνε με τις συντάξεις που παίρνουν, ενώ ο Παπούλιας, ο οποίος επέστρεψε με άδεια χέρια από την πλούσια "Εσπερία", πλούτισε στην Ψωροκώσταινα ...Πλούτισε, χωρίς ποτέ να έχει κανένα επιχειρηματικό αντικείμενο πέρα από την "αγωνία" του για τη "σωτηρία" μας ...Πλούτισε τόσο πολύ, που μπορούσε να "δανείζει" στον Ανδρέα να χρηματοδοτεί τις ερωτικές "φωλιές" του ...Πλούτισε τόσο πολύ, που απεκατέστησε καλά τις θυγατέρες του και περίσσεψε πλούτος και για τα δικά του γεράματα.

Τώρα αυτός ο παρασιτικός γέρος μάς "δουλεύει" ...Κατά καιρούς μάς "υπόσχεται" ότι θέλει να μειώσει τον μισθό του, αλλά πρακτικά δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο ...Δεν του το επιτρέπει το Σύνταγμα ...Το ίδιο το Σύνταγμα, το οποίο καθημερινά βιάζει ο ίδιος, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους δανειστές. Ούτε καν τα προσωπικά του έξοδα δεν τα αντιμετωπίζει ως τέτοια. Ακόμα και στις περιόδους της κρίσης "φορτώνει" ό,τι μπορεί στις πλάτες του λαού. Κάθε καλοκαίρι, όταν πρέπει να επισκεφθεί την περιουσία του στη Λευκάδα, δεν το κάνει ως πολίτης και άρα από την τσέπη του ...Το κάνει σαν Πρώτος Πολίτης και άρα από τη δική μας "τσέπη". Βάζει στο πρόγραμμα κάποιον "εκκλησιασμό" σε κάποια εκκλησία της Λευκάδας και το ονομάζει "Προεδρική αποστολή". Ας ψάξει κάποιος να δει πότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέπτεται τη Λευκάδα ...Στην εποχή Παπούλια η ελληνική Πολιτεία ασχολείται το καλοκαίρι με τη Λευκάδα και τον χειμώνα με τα Γιάννενα.

Παντού και πάντα τα ίδια κάνει. Μας υποτιμά και μας "δουλεύει" συστηματικά. Ως γιος στρατιωτικού γνωρίζει την τέχνη του αντιπερισπασμού. Ακολουθεί την ίδια μέθοδο σε όλες του τις ύποπτες δραστηριότητες. Αν τον δει κάποιος να "μαλώνει" τους Τούρκους, είναι βέβαιο ότι έχει υπογράψει κάτι καταστροφικό για τον ελληνικό λαό. Κάθε φορά που προδίδει την πατρίδα, πραγματοποιεί κινήσεις αντιπερισπασμού. Κάθε φορά που υπογράφει αντιλαϊκά και βεβαίως αντισυνταγματικά "εκτρώματα" της Τρόικας, βγαίνει και παριστάνει τον κοινωνικό ήρωα. Μέχρι και με τους Γερμανούς τα έχει βάλει ...αφού όμως με την υπογραφή του πρώτα τους εξυπηρέτησε. Πρώτα "ξεβρακώνει" τους Έλληνες, για να εξυπηρετηθούν οι Γερμανοί και μετά φωνάζει ο Πρόεδρος για την "αξιοπρέπειά" τους.

Σε μια εποχή, που ακόμα και οι αδαείς έχουν καταλάβει ότι η πατρίδα μας έχει πέσει θύμα λεηλασίας από τους Γερμανούς, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι αυτός, που κρατάει "άμυνα". Πήγε στο Βερολίνο και μίλησε σαν "πλασιέ" της ελληνικής πραμάτειας. «Σήμερα, υπάρχουν συνθήκες πρόσφορες για επενδύσεις και θέλω να σας διαβεβαιώσω προσωπικά και να διαβεβαιώσω και τους Γερμανούς επιχειρηματίες ότι έχουν μόνον να κερδίσουν από τη δραστηριότητά τους στην Ελλάδα». Προφανώς ο ανεπάγγελτος δεν γνωρίζει πως στις οικονομικές δραστηριότητες όταν κάποιοι κερδίζουν, κάποιοι άλλοι χάνουν. Δεν γνωρίζει ότι, για να κερδίσουν οι Γερμανοί επενδυτές στην Ελλάδα, θα πρέπει να χάσουν οι Έλληνες την ίδια την Ελλάδα.

Αυτός ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που "υπέγραψε" την εποχή του Μνημονίου ...Ο δανειστής του Αντρέα ήταν αυτός, ο οποίος έβαλε μέσα στην πατρίδα μας τους "δανειστές" του Γιωργάκη ...Ο Πασόκος ...Ο ανεπάγγελτος, άεργος, άσχετος και σημερινός πάμπλουτος Πασόκος ...Ο ανεκδοτάκιας του Ανδρέα ...Ο κολλητός του Χρήστου Λαμπράκη και "εκλεκτός" του για την προεδρική υποψηφιότητα ...Αυτός, ο οποίος απέτυχε να γίνει βουλευτής και πέτυχε να γίνει Πρόεδρος με τις περισσότερες ψήφους βουλευτών ...Ο γιος του στρατηγού, που δεν τον τρόμαξε η ιδέα της αλλαγής των εθνικών μας συνόρων ...Ο "σοσιαλιστής", ο οποίος πιστεύει στην ολοκληρωτική ιδιωτικοποίηση της οικονομίας ...Ο "πατριώτης", που καλεί τους Γερμανούς να επενδύσουν στο "πλιάτσικο" της πατρίδας μας.

Με αυτόν ως Ανώτατο Άρχοντα έπρεπε ο Παπανδρέου να παραδώσει τη χώρα στους "κολλητούς" της Μαργαρίτας. Ο "κολλητός" της Μαργαρίτας θα αποφάσιζε για τα κέρδη των υπολοίπων "κολλητών" της. Αυτός παρέδωσε στο τυπικό επίπεδο την πατρίδα μας στους δανειστές και στον Σόρος. Γιατί να μην το κάνει χωρίς φόβο; Υπήρχε φόβος; ...Βεβαίως υπάρχει φόβος ...Ευνομούμενη Πολιτεία είμαστε. Όσο ισχυρός κι αν είναι ένας Πρωθυπουργός, δεν είναι ανεξέλεγκτος. Αν η Ελλάδα ήταν πραγματικό κράτος και ο Παπούλιας πραγματικός Πρόεδρος, ο Γιωργάκης θα έπρεπε σήμερα να είναι ήδη δύο χρόνια στη φυλακή μαζί με τη μητέρα του. Οι "υπερκοριοί" των μυστικών υπηρεσιών δεν είναι μόνον για να εντοπίζονται οι Αλβανοί κακοποιοί, αλλά και οι "Έλληνες" προδότες. Ακόμα προσπαθούν να κρύψουν τα email που είχε δημοσιεύσει η Κανέλη και τα οποία σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα τους είχαν οδηγήσει στα δικαστήρια.

Πώς θα μπορούσε να ελεγχθεί ένας Πρωθυπουργός για τα προδοτικά του έργα; ...Όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα. Ακόμα και σε ένα πρωθυπουργοκεντρικό πολιτικό σύστημα, όπως είναι το ελληνικό, ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να είναι ανεξέλεγκτος. Δεν μπορεί να εγκληματεί χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Δεν μπορεί να προδίδει την πατρίδα του, χωρίς να υπάρχουν οι συνέπειες. Δεν μπορεί η εθνική ασφάλεια να επαφίεται στην καλή του θέληση. Επικεφαλής της Εκτελεστικής Εξουσίας είναι και αυτό σημαίνει ότι ελέγχεται από τις υπόλοιπες εξουσίες. Ακόμα κι αν μπορεί να κάνει κατάχρηση του κακοσχεδιασμένου πολιτικού μας συστήματος —και "καπελώνοντας" τη Βουλή—, αυτό δεν θα ήταν αρκετό, για να περάσει η προδοσία του. Γι' αυτόν τον λόγο υπάρχει άλλωστε η ασφαλιστική "δικλείδα", που ονομάζεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας και βεβαίως η Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

Τι έπρεπε λοιπόν να γίνει; Σε περίπτωση που Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν κάποιος πραγματικός δημοκράτης και όχι ένας Καρολάκος "σοσιαλιστής", τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα. Σε περίπτωση που ο Γιωργάκης "επιχειρούσε" να περάσει το προδοτικό Μνημόνιο από τη Βουλή, έπρεπε να το "μπλοκάρει" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την άρνησή του να το υπογράψει. Αυτό το Δικαίωμα τού το παρέχει το Σύνταγμα και αυτή είναι η εξουσία του ...Ειδικά όταν αυτό το Δικαίωμα το υποστηρίζει ένας ολόκληρος λαός, ο οποίος διαδηλώνει εκείνη την ώρα στην Πλατεία Συντάγματος. Δεν είναι θέμα αντίληψης. Όταν ένα προδοτικό Μνημόνιο βγαίνει ένας λαός ολόκληρος και το "καταγγέλλει" στην Πλατεία Συντάγματος, δεν μπορούσε να υποπτευτεί ο Κάρολος ότι είναι εθνικά ύποπτο; Ακόμα κι αν δεν είχε την νομική κατάρτιση να το "καταγγείλει" ο ίδιος, είχε —λόγω θέσης— τη δυνατότητα να το παραπέμψει στους αρμόδιους ...Στη Δικαστική Εξουσία. Αυτό ήταν το καθήκον του να κάνει και αυτό δεν το έκανε, παρ' όλο που εκατομμύρια Ελλήνων ωρύονταν έξω από τη Βουλή και ήθελαν να κρεμάσουν τους προδότες.

Από εκεί και πέρα η Δικαιοσύνη είχε τα "όπλα" να κυνηγήσει έναν προδότη Πρωθυπουργό. Μπορούσαν τα Ανώτατα Δικαστικά Όργανα να επιληφθούν της κατάστασης. Μπορούσε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να εκδώσει ένταλμα σύλληψής του και παραπομπής του σε δίκη ...Σε μια δίκη όπου το κράτος, με όπλα τους νόμους και τις πληροφορίες που θα είχε στη διάθεσή του απ’ όλες τις διαθέσιμες πηγές, θα την έβρισκε την "άκρη". Έγινε τίποτε απ’ όλα αυτά; ...Όχι βέβαια. Ποιος θα τα έκανε αυτά; Ο "κολλητός" της Μαργαρίτας θα έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια του γιού της ...Ο "αντιστασιακός" και εκβιάσιμος Κάρολος θα τα "έβαζε" με τη γερμανική πρεσβεία;

Την ώρα που τα ΜΑΤ με εντολή των προδοτών χτυπούσαν τον λαό και τον "έπνιγαν" στα δακρυγόνα, ο ανεπάγγελτος και άεργος Παπούλιας "υπέγραψε" με συνοπτικές διαδικασίες τη "σωτηρία" της Ελλάδας. Μπορεί και να συνεννοήθηκε απ’ ευθείας με την "κολλητή" του Μαργαρίτα για το πώς θα προστάτευε τον γιο της, αλλά και τους τοκογλύφους "κολλητούς" της. Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Αυτή ήταν η αρμοδιότητα του Παπούλια και αυτό ήταν το καθήκον του. Αυτά έπρεπε να κάνει και δεν τα έκανε. Μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ τού λαού —ο οποίος εκείνη την ώρα από την Πλατεία Συντάγματος "διέτασσε" να σταματήσει η προδοσία— και να σταματήσει τις εξελίξεις, παραπέμποντάς την υπόθεση του Μνημονίου στη Δικαιοσύνη...

...Παραπέμποντάς την κρίση των Μνημονίων στους καθ’ ύλη αρμόδιους ...Στο αρμόδιο για την κρίση της συνταγματικότητας των νομοθετημάτων Ανώτατο Δικαστήριο, που είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας. Εύκολα θα απορριπτόταν εκείνη την εποχή, γιατί ο λαός ακόμα δεν είχε συνηθίσει τις συνεχείς δόσεις "σωτηρίας" ...Εύκολα τότε θα έλεγχαν τη Στατιστική Υπηρεσία για τα παραποιημένα στοιχεία, τα οποία μας έβαζαν στο ΔΝΤ ...Εύκολα θα έλεγχαν την Τράπεζα της Ελλάδας για το Τ10, που εξευτέλισε τεχνητά την αξία των κρατικών ομολόγων ...Εύκολα θα διαπιστωνόταν ότι η κατάσταση στην ελληνική οικονομία ήταν όμοια με των περισσοτέρων χωρών της Ευρώπης και όχι όπως την παρουσίαζαν οι Bild και τα Focus των Ναζί. Φυλακή θα πήγαιναν όλα τα σκουπίδια με πρώτο τον "κουρασμένο", ο οποίος ξεκίνησε να μοιράζει δημόσια εκατομμύρια σε ιδιωτικές τράπεζες.

Όμως, ο "σοσιαλιστής" δεν έκανε το καθήκον του ...Δεν είχε λόγο να το κάνει ...Πού να το έστελνε ο δωσίλογος το Μνημόνιο να κριθεί; ...Στο Δικαστήριο του Πικραμένου; ...Στο Δικαστήριο του γιου του παλιού Δοσίλογου; ...Στο Δικαστήριο του απόφοιτου του Γερμανικού Κολεγίου; ...Στο Δικαστήριο εκείνου που κάποιοι προετοίμαζαν για την θέση του μελλοντικού υπηρεσιακού Πρωθυπουργού, ο οποίος θα αναλάμβανε να υλοποιήσει όλες τις δεσμεύσεις του Μνημονίου, για να μην υπάρξει "κενό" σε περίπτωση εκλογών;

Δικό τους ήταν το κράτος. Το κράτος είχε "αλωθεί" από τους βενιζελικούς πολύ πριν φτάσουμε στο σημείο να το ξεπουλήσουμε με τα Μνημόνια. Όταν οι ίδιοι άνθρωποι ελέγχουν όλες τις "ανεξάρτητες" εξουσίες ενός κράτους, δεν υπάρχει κράτος. Γι' αυτόν τον λόγο είπαμε σε άλλο σημείο ότι η σημερινή Ελλάδα έχει τον Πρόεδρο που την αντιπροσωπεύει. Δεν είναι τυχαίο ούτε το όνομα του Κάρολου Παπούλια ...Προς τιμή του "σοσιαλιστή" Καρλ Κάουτσκι ονομάστηκε Κάρολος. Αυτών των "σοσιαληστών" θαυμαστές ήταν πάντα οι βενιζελικοί ...Αυτούς είχαν ως πρότυπα. Γιατί; Γιατί κατάφεραν στο όνομα μιας ιδεολογίας να αρπάξουν ένα κράτος από τους φυσικούς του ιδιοκτήτες.

Στο όνομα του σοσιαλισμού μια συμμορία φυσικών προσώπων άρπαξε στην κυριολεξία την Πρωσία και τη Βαυαρία από τους λαούς τους. Στο όνομα μιας εθνικά "ακρωτηριασμένης" Γερμανίας της Βαϊμάρης μια συμμορία ιδιωτών απέκτησε τον απόλυτο έλεγχο ενός μεγάλου κράτους. Αυτό ήταν το επίτευγμα του Μαρξ, της Λούξεμπουργκ, του Κοέν, του Κάουτσκυ, του Μπάμπελ, του Μπερνστάιν, αλλά και του Κάφκα. Αυτοί οι δήθεν "Γερμανοί" —και πολύ Εβραίοι— ίδρυσαν τη "Γερμανία", η οποία βύθισε την Ευρώπη στους πολέμους και στο τέλος μετατράπηκε σε ένα ιδιόκτητο "δοχείο νυκτός" των ΗΠΑ ...Αυτούς ζήλευαν οι βενιζελικοί ...Τους "σοσιαλιστές" της Γερμανίας.

Αυτοί οι "Γερμανοί" σοσιαλιστές ήταν οι "ήρωες" κατώτερων πειναλέων αξιωματικών, όπως ήταν ο πατέρας ή ο νονός του Παπούλια ...Αξιωματικών, οι οποίοι ονειρεύονταν έστω και αποτυχημένεςβενιζελικές στρατιωτικές τραγωδίες, προκειμένου να γίνουν πλούσιοι ...Προκειμένου να μετατρέψουν τα τσίγκινα παράσημά τους σε ατόφια χρυσάφια περιουσίας. Οι ίδιοι αυτοί "Γερμανοί" σοσιαλιστές ήταν οι "ήρωες" πειναλέων πολιτικών της κοινωνικής "πλέμπας", οι οποίοι έβλεπαν την πολιτική ως το μόνο πεδίο, το οποίο θα μπορούσε να τους εξασφαλίσει πλούτο. Ό,τι χειρότερο και ό,τι κατώτερο υπήρχε πάντα στις κοινωνίες, γύρω από αυτόν τον "σοσιαλισμό" δραστηριοποιούνταν ...Η μόνη ευκαιρία των ανάξιων να ξεπεράσουν τους άξιους ...Η μόνη ευκαιρία των τεμπέληδων να ξεπεράσουν τους εργατικούς ...Η μόνη ευκαιρία των φασιστών να "καπελώσουν" τη Δημοκρατία, στηριζόμενοι στις δικές της αδυναμίες.

Οπαδοί αυτών των φασιστών "πατέρων" του Χίτλερ και του Γκαίμπελς —αλλά και της Μέρκελ και του Σόιμπλε— ήταν οι "σοσιαλιστές" της "Αλλαγής". Οι "σοσιαλιστές", οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα να μας "σώσουν", υπό την προστασία και τις εντολές της αμερικανικής πρεσβείας. Αυτοί κάποτε μας "έσωσαν" και οι ίδιοι είναι σήμερα που μας "πουλάνε" με το δικαίωμα του ιδιοκτήτη. Γι' αυτόν τον λόγο δεν φοβήθηκαν να μας προδώσουν. Δεν φοβήθηκαν καν να μας "δουλέψουν" κατάμουτρα. Δεν φοβούνταν οι "ιδιοκτήτες" του ελληνικού κράτους για τις επιλογές τους. Δεν φοβούνταν τους αμυντικούς "μηχανισμούς" ενός θεωρητικά ελεύθερου κράτους, γιατί παντού είχαν τοποθετήσει δουλικά τους ...Δουλικά σαν τον Παπούλια ή τον Πικραμένο.

Δεν φοβόταν ο Γιωργάκης ότι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, θα μπορούσε να συλληφθεί ως Πρωθυπουργός που πραγματοποίησε μια προδοσία. Γνώριζε ότι αυτός, ο οποίος θα μπορούσε να του δημιουργούσε πρόβλημα και να σταματήσει την προδοτική του προσπάθεια, ήταν εκείνος, ο οποίος τριβόταν μέσα στην πισίνα πάνω στη Λιάνη. Πώς θα φοβόταν ως προδότης Πρωθυπουργός την τιμωρία, όταν δεν υπολόγιζε ούτε στο ελάχιστο αυτόν, ο οποίος θα μπορούσε να τη δρομολογήσει και ήταν ο Κάρολος; Θα φοβόταν τον Κάρολο; ...Ο Κάρολος ήταν εκβιαζόμενος ...Ο Κάρολος, αν υπήρχε ευνομούμενη Πολιτεία, όχι Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα έπρεπε να ήταν, αλλά φυλακισμένος.

...Φυλακισμένος από την εποχή του Ανδρέα θα έπρεπε είναι για ψευδορκία, συμμετοχή σε συγκάλυψη εγκλήματος και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. "Δάνεισε" στον Ανδρέα και ποτέ δεν μάθαμε εάν πήρε ποτέ πίσω τα δανεικά και εάν αυτά τα χρήματα ήταν νόμιμα. Μιλάμε για το θαύμα των ιερών γραφών ...Όσα πιο πολλά έδινε δανεικά κι αγύριστα, τόσο πιο πολύ μεγάλωνε η περιουσία του ...Όσα πιο πολλά έδινε στους κατάλληλους ανθρώπους, τόσο "αυγάτευαν" τα περιουσιακά του στοιχεία. Με έξοδα πολυτέκνου και με μοναδικό έσοδο τη βουλευτική αποζημίωση, απέκτησε μεζονέτες στη Λευκάδα ...Πλήρωνε τα "κωλόσπιτα" του Ανδρέα και αποκτούσε τέτοια και ο ίδιος.

Με ποιον θα συνεργαζόταν, για να τιμωρήσει τον προδότη Πρωθυπουργό; Με τον Πικραμένο; ...Τον επίσης εκβιαζόμενο Πικραμένο; Αν εμείς οι απλοί πολίτες μάθαμε ότι ο πατέρας του ήταν δωσίλογος, ας προσπαθήσει ο αναγνώστης να φανταστεί πόσα ξέρουν κάποιοι άλλοι για την "καριέρα" του ως δωσίλογου. Ο γερμανοτραφής Κάρολος θα συνεργαζόταν με τον απόφοιτο του γερμανικού κολεγίου και γιο δωσίλογου, για να τιμωρήσει τον δωσίλογο; Οι δωσίλογοι, δηλαδή, θα συνεργάζονταν εναντίον του δωσιλογισμού; Στα γερμανικά θα "μάλωναν" τον Γιωργάκη για την προδοσία του; Από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε ποιος συντηρούσε τον Κάρολο στην εποχή της "Αντίστασης" στη Γερμανία, δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε "αγώνα" του εναντίον της ναζιστικής επίθεσης των τοκογλύφων.

Γι' αυτόν τον λόγο ο Γιωργάκης δεν είχε φόβο όχι μόνον να προδώσει την Ελλάδα, αλλά και να την διαβάλει παγκοσμίως, προκειμένου να διευκολύνει τη δική του προδοσία και το πλιάτσικο των αφεντικών του. Πολύ πριν ξεκινήσει η Bild και το Focus την παγκόσμια εκστρατεία δυσφήμισης της Ελλάδας, το έκανε ο Πρωθυπουργός της. Το έκανε συστηματικά, γιατί αυτό βόλευε τους τοκογλύφους, οι οποίοι ήθελαν να κατακρεουργήσουν την Ελλάδα και έπρεπε να της στερήσουν την παγκόσμια "συμπάθεια". Ο Γιωργάκης τούς εξυπηρετούσε χωρίς ενδοιασμό, γιατί απλούστατα δεν φοβόταν τις εξελίξεις.

Έβγαινε στα διεθνή μέσα και διέβαλε τους Έλληνες. Παρίστανε τον τίμιο ηγέτη ενός άτιμου λαού ...Έλεγε το "πόνο" του στον κόσμο ...Ο "τίμιος", ο οποίος είχε την "ατυχία" να γίνει ηγέτης ενός "άτιμου" λαού ...Μαζί του και ο Παπακωνσταντίνου να "καταγγέλλει" την Ελλάδα όχι μόνον για διεφθαρμένη, αλλά και για "ψεύτρα" ...Άλλος "τίμιος", που ανέλαβε τον "Τιτανικό" των ψευτών και των τεμπέληδων ...Αυτός, ο οποίος σήμερα καλείται να αντιμετωπίσει κατηγορίες περί διαφθοράς για τη λίστα Λαγκάρντ. Όλοι αυτοί δεν φοβούνταν να προδώσουν την Ελλάδα ...Δεν φοβούνταν καν να τη διαβάλουν. Γιατί; Για τον ίδιο λόγο που δεν φοβάται κάποιος να διαβάλει κάποιον που τον βιάζει επί χρόνια και αυτός ποτέ δεν αντιδρά.

Γιατί να φοβηθούν να τη διαβάλουν; ...Άλλωστε δεν έλεγαν ψέματα. Αυτά, τα οποία έλεγαν, τα πίστευαν. Αυτή είναι η άποψη του Αμερικανικού Κολεγίου Αθηνών για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Απόφοιτοι του Προτεσταντικού Κολεγίου Αθηνών είναι όλοι τους. Όλοι τους μισούν την Ελλάδα. Όλοι τους μισούν τους "τριχωτούς" Έλληνες ...Αυτά, τα οποία έλεγαν πάντα μεταξύ τους είπαν και στα διεθνή ΜΜΕ. Δεν είπαν τίποτε διαφορετικό από αυτό που πάντα έλεγε ο συμφοιτητής τους Νίκος Δήμου. Δεν τα "έφτιαξαν" κάπου μόνοι τους, εξαιτίας των νέων αναγκών των νέων τους σχεδίων. Είπαν αυτά που πάντα έλεγαν, έστω και μεταξύ τους.

Αυτό είναι το κοινό στοιχείο, το οποίο τους συνδέει όλους αυτούς μεταξύ τους ...Από τον Καραμανλή, τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά, τη Ντόρα και τον Παπαδήμο, όσοι βρίσκονται σε απόσταση "αναπνοής" από την πρωθυπουργική εξουσία, όλοι τους είναι απόφοιτοι των αμερικανικών κολεγίων της Αθήνας. Εξ απαλών ονύχων μισούν οτιδήποτε εκνευρίζει τα αφεντικά τους και άρα οτιδήποτε ελληνικό. Έβριζαν τους Έλληνες χωρίς κανέναν ενδοιασμό, γιατί απλούστατα δεν αισθάνονταν Έλληνες. Πρόδιδαν τους Έλληνες χωρις κανέναν ενδοιασμό, γιατί απλούστατα άλλους θεωρούσαν ως "αφεντικά" τους. Δεν ένοιωθαν ούτε τη διαβολή ούτε την προδοσία, γιατί απλούστατα δεν θεωρούσαν τους εαυτούς τους όμοιους με τους άλλους ...Με τον Τόμσεν και τους τοκογλύφους αισθάνονται όμοιοι και όχι με τους Έλληνες.

Εφόσον οι προδότες δεν είχαν να φοβηθούν τίποτε από τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας, τι άλλο έμενε για τον ελληνικό λαό; ...Το υπέρτατο δικαίωμά του ...Οι εκλογές ...Η τελευταία του ελπίδα για μια νέα ηγεσία, η οποία θα μπορούσε να τιμωρήσει τους προηγούμενους, κάνοντας αυτό, το οποίο αρνήθηκαν να κάνουν τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας. Αυτό και έγινε. Τα "σκουπίδια" του Κολεγίου θα αναγκάζονταν να πάνε σε εκλογές και τότε θα "μιλούσε" ο λαός ..."Μίλησε" ο λαός; ..."Μίλησε" ...Τι είπε; ...Antonis ...Έβαλε τον αδερφό του Προέδρου του Κολεγίου Αθηνών να τιμωρήσει το Κολέγιο, το οποίο ξεπούλησε την Ελλάδα ...Το Κολέγιο του Λάτση, του Κλέωνα Παπαδόπουλου, του Νανόπουλου, του Βαρδινογιάννη, του Μάνου, του Έβερτ κλπ..

Η "δημοκρατία" νικήθηκε για άλλη μια φορά από τους "ιδιοκτήτες". Οι Έλληνες θα διάλεγαν "ελεύθερα" αυτά, τα οποία θα τους έβαζαν "αναγκαστικά" μπροστά τους οι "ιδιοκτήτες". Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είδαμε. Ο Αντωνάκης δεν φοβήθηκε ούτε για μια στιγμή να "κλέψει" την ψήφο του ελληνικού λαού, λέγοντας ψέματα. Ο πιτσαδόρος της Νέας Υόρκης δεν φοβήθηκε ούτε για μια στιγμή να αλλάξει το ύφος του κακομοίρη Αντωνάκη με αυτό του αυταρχικού εγγονού τού Μπενάκη. Ο Αντωνάκης θα ήταν αυτός, ο οποίος θα έκανε τις "εξεταστικές" και θα έστελνε το ΠΑΣΟΚ στο ειδικό δικαστήριο ...Αυτός, ο οποίος "ορκιζόταν" πως δεν θα συγκυβερνήσει ποτέ με το ΠΑΣΟΚ και τελικά κυβέρνησε μόνον με το ΠΑΣΟΚ ...Αυτός, ο οποίος δεν θα "έσωνε" το ΠΑΣΟΚ και τελικά το "έσωσε".

Οι ιδιοκτήτες τελικά κατάφεραν και όχι μόνον ξεπούλησαν την πατρίδα μας, αλλά εξακολουθούν να είναι και στα πράγματα. Ούτε καν ελικόπτερο χρειάστηκαν για την ασφαλή διαφυγή τους ...Ακόμα εδώ είναι και μας κυβερνάνε ...Ακόμα μας δουλεύουν χωρίς ντροπή ...Μιλάνε για success story την ίδια ώρα που οι συμπολίτες μας αυτοκτονούν ομαδικώς. Ονειρεύονται μια "Νέα Ελλάδα" στην οποία θεωρούν και πάλι ότι δικαιούνται να μας εξουσιάζουν. "Χτίζουν" μια Ελλάδα "προτεκτοράτο" με τους εαυτούς τους Μάνατζερ των ξένων ιμπεριαλιστών.

Αυτό ακριβώς είναι το τρομερό. Η συμμορία των φτωχομπινέδων όχι μόνον εκμεταλλεύτηκε τα ένστικτα των αδυνάμων για να επικρατήσει, αλλά στο τέλος δεν δίστασε να τους "πουλήσει" κι αυτούς, για να πλουτίσει ακόμα περισσότερο. Αυτοί, οι οποίοι διόριζαν τους ψηφοφόρους τους, για να μονιμοποιηθούν στην εξουσία, είναι οι ίδιοι που σήμερα τους διώχνουν, για να σώσουν την εξουσία τους. Πανίσχυροι και έτοιμοι για το οποιοδήποτε έγκλημα μπορεί να σκεφτεί κάποιος εις βάρος των Ελλήνων. Πανίσχυροι και αλαζόνες, έτοιμοι να ματώσουν για άλλη μια φορά τον ελληνισμό. Ποιοι όμως είναι αυτοί, στους οποίους αναφερόμαστε; ...Από που κρατάει η "σκούφια" τους;

Η συμμορία των φτωχομπινέδων.

Η Ελλάδα εδώ και έναν αιώνα βρίσκεται στα χέρια της πιο αδίστακτης συμμορίας προδοτών στην υπερχιλιετή ιστορία τού ελληνισμού. Η ατυχία της σύγχρονης Ελλάδας ήταν ότι στα χρόνια που αυτή "γεννιόταν", έπεσε στα χέρια εμπόρων "σαρκός". Στα χρόνια που έπρεπε να σταθεί στα "πόδια" της, άπλωσε το "χέρι" της για βοήθεια σε δολοφόνους. "Έπεσε" σε μια τρομερή συμμορία ξυπόλητων φτωχομπινέδων, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τα ιδεολογικοπολιτικά χαρακτηριστικά του περασμένου αιώνα και "ιδιωτικοποίησαν" το κράτος για λογαριασμό τους.

Έπεσε στα χέρια των θαυμαστών του γερμανικού "σοσιαλισμού" ...Του "σοσιαλισμού" του κοινωνικού περιθωρίου, που ήθελε —και τελικά κατάφερε— να επικρατήσει των πάντων. Το κοινωνικό περιθώριο των εβραϊκών γκέτο και των γερμανικών "αποχωρητηρίων" ήταν τα πρότυπα των βενιζελικών. Αφού τα κατάφεραν εκείνοι, γιατί να μην τα καταφέρουν και οι αντιγραφείς τους; Εφόσον εκείνοι κατόρθωσαν και πήραν τη Γερμανία όχι μόνον από τον Κάιζερ και τους πρίγκιπές του, αλλά και από τον ίδιο τον γερμανικό λαό, γιατί να μην το καταφέρουν και οι φτωχομπινέδες του ελληνισμού;

...Αυτό και έγινε ...Όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Βενιζέλος στην ελληνική Βουλή: "Εγώ υπήρξα ο αίτιος, διότι εδιχάσθη ο Ελληνικός λαός. Εγώ, καλώς ή κακώς, είμαι εκείνος που προεκάλεσε τον διχασμόν αυτόν". Ενώ όμως αναγνώρισε τον εαυτό του ως υπεύθυνο του διχασμού, δεν μας είπε ποτέ γιατί το έκανε. Γιατί το έκανε; Γιατί ήταν φασίστας και ήθελε να εξουσιάζει ακόμα και όταν δεν το επιθυμούσε ο ελληνικός λαός. Γιατί ήταν φτωχομπινές και ήθελε να πλουτίσει, ενώ δεν είχε καμία νόμιμη οικονομική δραστηριότητα. Ήθελε να πλουτίσει ως μόνιμος εξουσιαστής, παίρνοντας ποσοστά από τη λειτουργία της ελληνικής οικονομίας ...Παππούς του Μητσοτάκη ήταν ...και άρα ίδιο και το DNA.

Από τον Ιούνιο του 1917 μέχρι τον Νοέμβριο του 1920 ο Βενιζέλος είχε την εξουσία παράνομα και πραξικοπηματικά. Μπορούσε να προσφύγει σε εκλογές, αλλά από φόβο δεν το έκανε ...Η ήττα του ήταν βέβαιη. Ανάστησε τη Βουλή του Μαΐου του 1915, καθιστάμενος έτσι κοινοβουλευτικός δικτάτορας, όπως το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Σκότωσε στην κυριολεξία όποιον αντιλαμβανόταν ως εχθρό του. Προετοίμασε τη χώρα για την αυτοκτονική μικρασιατική εκστρατεία και μετά την "έκανε", για να την "πληρώσουν" οι αφελείς ...Να την "πληρώσουν" οι αμύητοι στα διεθνή σχέδια του ιμπεριαλισμού.

Κατόπιν επέστρεψε να διαχειριστεί τις συνέπειες τις εθνικής καταστροφής και να γίνει ο ίδιος και οι κολλητοί του πλούσιοι. Ο οικονομικός "χάρτης" της χώρας άλλαξε για πάντα μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Όλα τα νέα "τζάκια", τα οποία κυριαρχούν ακόμα και σήμερα, είναι οι παρατρεχάμενοι του Βενιζέλου. Σε όποια οικογένεια "μεγιστάνων" και να ψάξει κανείς, θα βρει κάποιον στενό συνεργάτη του Βενιζέλου. Τα δάκρυα του ελληνισμού έγιναν χρυσάφι για τουςβενιζελικούς ...Παιδιά, γαμπροί, μπατζανάκια των γύφτων έγιναν οι μεγιστάνες της Νέας Ελλάδας. Ό,τι ήταν ο καταστροφικός Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος για τους κοινούς Γερμανούς ήταν η Μικρασιατική Καταστροφή για τους κοινούς Έλληνες. Όσο σωτήριος ήταν για τους "σοσιαλιστές" Γερμανούς ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος, άλλο τόσο σωτήρια ήταν η Μικρασιατική Καταστροφή για τους "σοσιαλιστές" βενιζελικούς.

...Απλά πράγματα. Τα πάντα μεθοδευμένα με τον ίδιο "τυφλοσούρτη" από τα ίδια κέντρα ...Τα κέντρα αυτά, τα οποία ακόμα και σήμερα παραμένουν ίδια ...Τα κέντρα των διεθνών τοκογλύφων ...Τα κέντρα αυτά, τα οποία χρηματοδότησαν τον Μαρξ, τους "σοσιαλιστές" τής Γερμανίας, αλλά και τους βενιζελικούς της Ελλάδας. Ας ψάξει κάποιος να δει πότε ιδρύθηκε η Τράπεζα της Ελλάδας ...Αυτή, η οποία σήμερα μας έριξε στα "βράχια" του ΔΝΤ, εξαιτίας της αδυναμίας δανεισμού ...Η τράπεζα αυτή, η οποία επέτρεψε τα παιχνίδια με τα ελληνικά ομόλογα, μετατρέποντάς τα σε σκουπίδια ...Η τράπεζα, η οποία δεν προστάτευσε τις κρατικές τράπεζες και τις παρέδωσε λεία στους Σαλλάδες και τους Λάτσηδες ...Η τράπεζα, η οποία δεν "φανερώνει" τους κύριους μετόχους της ...Η τράπεζα, που οι γνώστες θεωρούν ως ιδιοκτησία των Ρότσιλντ ...Η τράπεζα, η οποία εκ του καταστατικού της περιορίζει την κυριαρχία του ελληνικού κράτους στην επικράτειά του, εφόσον δεν επιτρέπει τον έλεγχό της από αυτό.

Με την ίδρυση δηλαδή του σύγχρονου ελληνικού κράτους ο έλεγχος του νομίσματός του πήγε κατ’ ευθείαν στους Ρότσιλντ ...Σε αυτούς που πάντα πίστευαν ότι αρκεί να ελέγχεις το νόμισμα ενός κράτους και ελάχιστα σε ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους. Μόλις οριστικοποιήθηκαν τα σύνορα του ελληνικού κράτους μετά την μεγάλη εθνική καταστροφή, ανέλαβαν τα "κοράκια" ...Ανέλαβαν την οικονομία του νέου τους "μαγαζιού". Αυτά τα "κοράκια" φρόντιζαν πάντα να έχουμε χρέη, τα οποία δεν θα μας άφηναν ποτέ ελεύθερους να κάνουμε αυτό, το οποίο επέβαλαν τα εθνικά μας συμφέροντα. Αυτά τα τοκογλυφικά κέντρα ήταν πάντα τα αφεντικά και οι χρηματοδότες τωνβενιζελικών ...Τα αφεντικά του Βενιζέλου, που μέσα στον χρόνο παραμένουν τα ίδια ...Τα αφεντικά του Λευτεράκη, που έγιναν και αφεντικά του Γιωργάκη.

...Τα κέντρα, τα οποία μετέτρεψαν την Ευρώπη σε "χαμαιτυπείο" των ΗΠΑ ...Τα κέντρα, τα οποία μετέτρεψαν τα κράτη της σε "δοχεία νυκτός" των οικογενειών των Ρότσιλντ και των Μπους ...Τα κέντρα των "εργολάβων" του ιμπεριαλισμού ...Τα κέντρα, τα οποία έβαζαν τη Γερμανία να "ισοπεδώνει" την Ευρώπη, για να χρηματοδοτούν οι ίδιοι την ανοικοδόμησή της. Δεν είναι τυχαίο που τη ναζιστική Γερμανία των εθνικοσοσιαλιστών τη χρηματοδότησαν αποκλειστικά οι Εβραίοι. Δεν είναι τυχαίο που το Κολέγιο Αθηνών των δωσίλογων της Κατοχής είναι το αγαπημένο σχολείο όλων των Εβραίων της Ελλάδος. Όταν υπάρχει γνώση του παρασκηνίου, έχουν την εξήγησή τους όλα τα φαινομενικά παράδοξα αυτού του κόσμου.

Αυτό ήταν το κόλπο του Βενιζέλου και των "συνοδοιπόρων" του ..."Τυφλοσούρτης" από την αρχή μέχρι το τέλος. Ιδιωτικοποίησαν πρώτα τις ιδεολογίες και μετά σάρωσαν τα πάντα. Έκαναν ιδιωτική τους υπόθεση τη "δημοκρατία’, την "Αριστερά" ή τον "Σοσιαλισμό", αναγνωρίζοντας στο Παλάτι όλα τα "δεξιά" υπόλοιπα, προκειμένου να γίνει η μοιρασιά. Οι Έλληνες "Λούξεμπουργκ" και "Κάουτσκυ" θα έβαζαν στη θέση του Κάιζερ τούς βασιλείς και θα έπαιζαν την "παράσταση" της Γερμανίας της Βαϊμάρης. Άνθρωποι αδίστακτοι εκμεταλλεύτηκαν τις ιδεολογικές μάχες, τις εποχές και μέσα από προδοσίες έγιναν πάμπλουτοι εις βάρος του λαού και της χώρας. Για να αποκτήσουν περιουσίες, "έμπλεξαν" τον ελληνισμό σε τόσο μεγάλες περιπέτειες, που αυτός ακόμα και σήμερα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο αφανισμού του.

Ακόμα και σήμερα το ελληνικό κράτος —κιβωτός υποτίθεται του ελληνισμού— λειτουργεί πλέον στη δική τους "ιδιοσυχνότητα" ...Εκατό χρόνια "φαγοπότι". Ακόμα και σήμερα —στην εποχή της Τρόικας— οι ίδιοι κυβερνάνε. Τώρα, αυτό, το οποίο απέκτησαν με "δόλο", το πουλάνε εξ’ ολοκλήρου στους δανειστές μας ...Στους ίδιους ανθρώπους, οι οποίοι κάποτε τους χρηματοδότησαν, για να "σώσουν" το έθνος. Αυτοί ίδρυσαν το "Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών", προκειμένου να μπορούν να ελέγχουν το "φυτώριο" της εξουσίας. Προκειμένου να συγκεντρώνουν την οικονομική και πολιτική δύναμη, έπρεπε να βρουν ένα "φίλτρο", το οποίο θα τους επέτρεπε να εξασφαλίζουν τη διαδοχή τους. Οι περιουσίες τους και οι προίκες τους με αυτόν τον τρόπο δεν θα έπεφταν ποτέ σε λάθος χέρια ...Το απόλυτο "σχολείο" των φτωχομπινέδων.
Ελευθέριο logioshermes
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ