2013-08-03 11:40:10
Φωτογραφία για Λιάγκας για τη μεταγραφή του στον ΑΝΤ1: «Πάμε κάπου που έδειξαν ότι μας θέλουν»
«Ήταν και για μας ένα σοκ»

Ως κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» το μεσημέρι της Πέμπτης η είδηση της μεταγραφής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του ANT1, κάνοντας όλους να μιλάνε για τη μεγάλη μεταγραφή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Τι και μέσα από τα δημοσιεύματα φαινόταν ότι το «Πρωινό μου» θα συνεχίσει να προβάλλεται στο Mega για ακόμη μια χρονιά, το κανάλι του Αμαρουσίου με δελτίο Τύπου κοινοποίησε την αποκλειστική τους συνεργασία.

Μιλώντας στο tvshow.gr, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την πρώτη του δήλωση μετά την είδηση: «Ήταν και για μας ένα σοκ. Πάμε κάπου που έδειξαν ότι μας θέλουν και δεν αδιαφορούν».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το τελευταίο ραντεβού του ζευγαριού με τον διευθυντή ψυχαγωγία του Μεγάλου καναλιού ηταν την περασμένη βδομάδα, όπου ο Πέτρος Μπούτος δεν ήταν σε θέση να υποσχεθεί την υπογραφή η την συνέχιση της συνεργασίας επικαλούμενος ακόμα οικονομικές δυσπραγίες. Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής, ο Πέτρος Μπούτος φαίνεται να έμεινε εμβρόντητος, ενώ λέγεται ότι το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη ανακοίνωσαν στους γονείς τους το κλείσιμο της μεγάλης συμφωνίας».
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ