2013-08-03 16:41:04
Φωτογραφία για Καπνοπαραγωγοί Θράκης: «Ανήθικη η συμπεριφορά της εταιρίας Χρυσού»
Ως ανήθικη και μη επαγγελματική χαρακτηρίζει ο Συνεταιρισμός Καπνοπαραγωγών Θράκης τη συμπεριφορά και εν γένει λειτουργία και παρουσία τα εταιρίας χρυσού «Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Συνεταιρισμός στηλιτεύεται η συμπεριφορά της εταιρίας χρυσού στην περιοχή, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζεται πως δεν γίνεται αποδεκτό από τους ίδιους να πραγματοποιηθούν έρευνες ή άλλες δραστηριότητες στα κτήματά τους.

«Ο Συνεταιρισμός Καπνοπαραγωγών Θράκης αποτελείται αποκλειστικά από μέλη που έχουν ως επάγγελμα και μέσο βιοπορισμού την καλλιέργεια καπνού. Ο Συνεταιρισμός εκπροσωπεί και ασταμάτητα αγωνίζεται για το καλό και το συμφέρον του παραγωγού» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Συνεταιρισμός, τονίζοντας πως «με σκοπό να συντονιστούμε με τις απόψεις του υπόλοιπου αγροτικού πληθυσμού της Ελλάδας,κρίνουμε απαραίτητο να διαμαρτυρηθούμε κατά της σταθερά επαναλαμβανόμενης τακτικής της εταιρίας χρυσού «Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ».


Στην ίδια ανακοίνωση καταλογίζεται αδιαφορία στην εταιρία χρυσού. «Έχουμε την υποχρέωση και την ευθύνη να αποδοκιμάσουμε την στάση της εταιρίας χρυσού «Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ», η οποία αδιαφορεί για τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί και περιφρονεί την αδιάκοπη εργασία και κόπο που δίνουν οι αγρότες, όλο το χρόνο, για να εξασφαλίσουν τα απολύτως απαραίτητα για το ζην» σημειώνεται χαρακτηριστικά, ενώ καταλήγει «ως Συνεταιρισμός Καπνοπαραγωγών Θράκης καταδικάζουμε και κατακρίνουμε αυτήν την ανήθικη και την χωρίς επαγγελματική συμπεριφορά της εταιρίας χρυσού «Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ».

Με κανένα τρόπο δεν δεχόμαστε και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε στην εταιρία χρυσού να πραγματοποιήσει έρευνα στους πολύτιμους για τον αγρότη, αγρούς μας».

thrakitoday.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2013-14
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2013-14
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ