2013-08-03 17:47:04
Φωτογραφία για Ο συνδικαλισμός στην Αστυνομία τιμωρείται με πρόστιμα;
Απορίας άξιον είναι πως στις δύσκολες (οικονομικές) μέρες που περνάμε όλοι μας και με τις περικοπες μισθών που έχουν γίνει στους αστυνομικούς υπαλλήλους, αστυνομικός διευθυντής στην Κρήτη μοιράζει αφειδώς τα πρόστιμα σε υφισταμένους του, που συμμετέχουν σε οποιαδήποτε συνδικαλιστική κίνηση, λες και είναι μαρουλόφυλλα.

Το παράδοξο δε της υπόθεσης είναι ότι να ήταν τα πρόστιμα μέσα στα πλαίσια ενός εύλογου ποσού, αφού κρίνει ότι οι υφισταμενοί του δεν πρέπει να κάνουν καμιά συνδικαλιστική κίνηση, θα λέγαμε ότι ίσως βρεθεί μιά λύση ανάμεσα σε αυτόν και τους συνεργάτες του. Εκτος αν δεν θεωρεί συνεργάτες του όλους όσους είναι "κάτω" από αυτόν.

Δεν δικαιολογείται λοιπόν να ξεκινάει να μοιράζει πρόστιμα με 100€ και να φτάνει, σχεδόν, μέχρι 1000€ !!! Μήπως είναι εκτός πραγματικότητας ? Μήπως υπάρχουν άλλοι λόγοι που θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο θα "ισιώσει" τους υφισταμένους του ? Περίεργες αντιλήψεις έχει για τον συνδικαλισμό όπως διαβάζουμε σε παλαιότερες δηλώσεις του.


Μήπως το Υπουργείο θα πρέπει να ρίξει μιά ματιά στην Κρήτη για να ανακαλύψει ποιός είναι ο Ράμπο των προστίμων ??? Το οικονομικό θέμα είναι αρκετά σοβαρό και δεν νομίζουμε ότι έτσι επιτυγχάνεται η πάταξη του οποιουδήποτε συνδικαλιστικού φορέα.

Δεν είναι δυνατόν να προσερχονται για παράπονα αστυνομικοί στους συνδικαλιστικούς τους φορείς και την άλλη μέρα να τρώνε πρόστιμο.

Δεν είναι δυνατόν επειδή αστυνομικοί θέλουν να ξεπεράσουν την γραφειοκρατία που ενώ κάνουν μιά Χ αναφορά αυτή να θάβεται και ιεραρχικώς να μην πηγαίνει ποτέ πουθενά με αποτέλεσμα να την διακινούν οι ίδιοι προς το Αρχηγείο ή Υπουργείο και την άλλη μέρα να πέφτουν τα 500άρικα πρόστιμο έτσι για πλάκα !!!! Κε Διευθυντά αν σας έκαναν το ανάλογο θα μπορούσατε να ζήσετε ??? Ρίχνετε πρόστιμο 200€, που είναι η ΔΕΗ για έναν άνθρωπο, και τον αφήνετε να ζησει πως ??? Με την σκέψη να μην ξαναμπλεχτεί με τα συνδικαλιστικά για να του κάνετε επιμόρφωση ??? Είστε στην πραγματικότητα ???

Αν το Υπουργείο ενδιαφερθεί έχουμε τις σχετικές καταγγελίες στα χέρια μας και βέβαια τα στοιχεία του εν λόγω Ράμπο. Ας το ψάξει λίγο το θέμα η Κατεχάκη καθώς το τοπίο εκεί στην Κρήτη βράζει επικίνδυνα.

the-zed-blog.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ