2013-08-03 19:40:06
Φωτογραφία για ΤΖΕΡΑΡΝΤ : ΟΛΑ ΚΥΛΗΣΑΝ ΤΕΛΕΙΑ! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Δεν έβρισκε λόγια να εκφράσει την χαρά του ο Στίβεν Τζέραρντ.

«Όλα κύλησαν τέλεια!», ήταν η ατάκα του μην ξεχνώντας να ευχαριστήσει για ακόμα μια φορά θερμά τον Ολυμπιακό.

Ανάμεσα στα άλλα ο Τζέραρντ μετά τη λήξη του φιλικού με τον Ολυμπιακό σχολίασε πως «όλα πήγαν τέλεια! Τα πάντα ήταν φανταστικά. Πήραμε μία καλή νίκη, κάναμε ένα καλό φιλικό τεστ και δείξαμε πως είμαστε σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση.

Ήταν μία θετική διαδικασία για εμάς ενώ ο κόσμος μας ήταν φοβερός. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Ολυμπιακό. Να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον σύλλογο και όλο το τιμ του που ήρθαν εδώ και μας προσέφεραν την δυνατότητα να συναντήσουμε καλό ανταγωνισμό στο γήπεδο.

Όσο για τους δικούς μας οπαδούς πάντα ήταν πολύ καλοί μαζί μου. Από τότε που έκανα το ντεμπούτο μου. Όμως το να μπω στο γήπεδο με τις τρεις κόρες μου, που είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι για μένα και να με υποδεχθούν έτσι ήταν μοναδικό.


Πήρα μεγάλα τρόπαια με την ομάδα. Ήταν μία στιγμή συναισθηματικής φόρτισης. Κάτι έντονο για μένα και απόλαυσα το κάθε λεπτό του. Κατά τα άλλα εγώ θα προσαρμοστώ όταν νιώσω πως η στιγμή είναι η πρέπουσα.

Όταν συμβεί αυτό και όταν νιώσει το ίδιο και ο προπονητής τότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Νομίζω πως ήδη είδατε πως υπάρχουν σημάδια προσαρμογής. Κάποιες φορές δεν βγαίνω με τόσο μεγάλη ένταση μπροστά, όμως είμαι γεμάτος ενέργεια και νιώθω πιο δυνατός από ποτέ.

Κοιτάζω πάντα μπροστά. Ανυπομονώ για την επόμενη χρονιά. Την περιμένω με μεγάλη αγωνία. Δεν βλέπω τον λόγο που θα πρέπει η δική μου προσαμοργή να έρθει αμέσως τώρα».

Ο τεχνικός των «ρεντς», Μπρένταν Ρότζερς υπογράμμισε στον αντίποδα: «Για μένα ο Στίβεν έχει ακόμα χρόνια να δώσει. Προσωπικά δεν ξεχνάω πως από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα είχε μεγάλη αποφασιστικότητα και ήταν... πεινασμένος για νίκες και επιτυχίες.

Όταν του μιλούσα έβλεπα την... δίψα του για την ομάδα και για να προσφέρει. Έδειξε με την παρουσία του σήμερα την ποιότητα των κινήσεών του. Την πάσα του και τα ηγετικά του χαρίσματα. Είναι μεγάλος παίκτης και πραγματικός κύριος.

Ήταν φοβερή ημέρα για εμάς η σημερινή που έδειξε τι τύπος ανθρώπου και παίκτη είναι ο Στίβεν. Ήταν η δική του μέρα. Ήθελε να είναι μέρος της προετοιμασίας μας. Έκανε πολλούς φίλους στην ποδοσφαιρική του πορεία και ήθελε αυτόν τον αγώνα για να κάνουμε ένα καλό τεστ.

Ήταν φανταστικό για εμάς να έρθουν οι φανς μας και να τιμήσουν έναν τέτοιο παίκτη. Ο Ολυμπιακός μας βοήθησε ώστε να κάνουμε έναν αρκετά δυνατό αγώνα και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας και ιδίως τον Στίβεν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ