2013-08-04 08:49:30
Φωτογραφία για Ένα άρθρο γεμάτο αναμνήσεις
Του  Θόδωρου Ελευθεριάδη

Οι φωτογραφίες είναι από τα Φλωράκεια 2008, πέντε χρόνια πριν. Σωματάρχης ο Αντιστράτηγος ( εν αποστρατεία πλέον) κ. Σπυρίδων Παπαδάκης και Μέραρχος της ΙΜΠ ο Υποστράτηγος κ. Ιωάννης Κεχαγιάς και αυτός απόστρατος σήμερα. Πρόκειται για δυο από τους λαμπρότερους αξιωματικούς που γνώρισα στην δημοσιογραφική μου θητεία, με την αίσθηση του γεγονότος ότι ο Στρατηγός διοικητής, πέραν από ηγέτης στο στράτευμα, είναι και ανοικτός στην κοινωνία που υπηρετεί και φυσικά στα μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν την προσπάθεια των  Ενόπλων μας Δυνάμεων.

 

Στις φωτογραφίες μας θα δείτε και τον σημερινό Σωματάρχη κ. Βερίγο με τον βαθμό του Ταξίαρχου, διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών- Αλεξιπτωτιστών και φυσικά την κόρη και τον αδερφό του αείμνηστου Στρατηγού Ευάγγελου Φλωράκη.

Προσωπικά θα στείλω τις θερμότερες ευχές μου στους αγαπητούς μου κ.κ. Παπαδάκη και Κεχαγιά για ότι το καλύτερο και θεοφώτιστο στη ζωή τους. Είμαι σίγουρος ότι ο Τριαδικός Θεός θα τους το παρέχει, αφού στάθηκαν θερμοί αρωγοί στα Μοναστήρια της Ημαθίας.

 

http://laos-epea.gr/topika/item/3215-pente-xroniaprin-florakeia-2008-me-somatarxi-ton-antistratigo-papadaki-kai-merarxo-ton-ypostratigo-kexagia.html
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πρόταση σε Ρούνεϊ η Τσέλσι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πρόταση σε Ρούνεϊ η Τσέλσι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ