2013-08-04 13:18:03
Φωτογραφία για ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ... ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ
Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει για το αν ο Μίλος Τεόντοσιτς θα είναι σε θέση να βοηθήσει την εθνική ομάδα της Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Η… αγωνία στη Σερβία για τη συμμετοχή του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού στο Ευρωμπάσκετ θα κρατήσει για λίγες μέρες ακόμα. Όπως αναφέρεται στον Τύπο της χώρας, είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα για το αν ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα γήπεδα της Σλοβενίας, με τον θεράποντα ιατρό του Τεόντοσιτς να συνιστά... υπομονή.

«Ο Τεόντοσιτς προπονείται καθημερινά από τις 16 Ιουλίου. Γενικά, η αποθεραπεία του πηγαίνει πολύ καλά και όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλη είναι η επιθυμία του να βοηθήσει την εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ. Όμως, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, καθώς δεν θα πρέπει να πάρουμε κανένα ρίσκο. Επίσης, επικοινωνούμε κάθε μέρα και με το προπονητικό επιτελείο της ομάδας», δήλωσε αρχικά στο σερβικό Τύπο ο θεράπων ιατρός του Τεόντοσιτς για να προσθέσει:

«Δυστυχώς δεν μπορούμε να… σταματήσουμε το χρόνο και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, μέχρι να ληφθεί η τελική απόφαση για το αν ο Τεόντοσιτς θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ