2013-08-04 15:43:07
Φωτογραφία για Aχαΐα: Συναυλία του Δημήτρη Μπάση με ελεύθερη είσοδο
Με την συναυλία του γνωστού ερμηνευτή Δημήτρη Μπάση, σήμερα Κυριακή 4 Αυγούστου (ώρα 21.30) στην παραλία Διακοπτού (προαύλιο Ι.Ν. Αγίου Νικολάου), συνεχίζεται το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2013» του Δήμου Αιγιαλείας και με ελεύθερη είσοδο για τον κόσμο.

Για άλλη μια χρονιά το Διακοπτό, συνεχίζει την παράδοση και προσφέρει στους κατοίκους του αλλά και σε όλους τους Αιγιαλείς καθώς και στους επισκέπτες του, ξεχωριστές στιγμές δημιουργίας και πολιτισμού με τίτλο «Αυγουστιάτικες βραδιές πολιτισμού στο Διακοπτό-Παπαγιαννοπούλεια 2013», προς τιμήν του αξέχαστου Διακοφτίτη ηθοποιού Διονύση Παπαγιαννόπουλου.

Ο Δημήτρης Μπάσης θα παρουσιάσει ένα δίωρο μουσικό ταξίδι από την προσωπική του δισκογραφία από το 1997 μέχρι σήμερα αλλά και με τραγούδια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής μουσικής σκηνής: παραδοσιακά, σμυρναίικα, ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά.

Μαζί του θα είναι ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης στις ενορχηστρώσεις και τις κιθάρες, ο Γιάννης Σινάνης στο μπουζούκι, ο Αντρέας Τράπαλης στο βιολί και ο Γιώργος Κατσίκας στα κρουστά.


Στη συναυλία θα συμμετάσχει και η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας. Παράλληλα, ένα πρωτότυπο παζάρι με χειροποίητα προϊόντα από γυναίκες-μέλη του Συλλόγου "ΝΕΑ ΠΝΟΗ" θα φιλοξενηθεί στον προαύλιο χώρο του Αγίου Νικολάου από τις 7.00 μ.μ. και μετά, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη δημιουργική δυναμική του τόπου μας.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν: Αντιδημαρχία Διακοπτού - Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού - ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α..
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ