2013-08-04 18:26:04
Φωτογραφία για «Όχι» Χατζησωκράτη σε απολύσεις και… ΣΥΡΙΖΑ
Κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο νέων απολύσεων στο δημόσιο αλλά και στη συνεργασία της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει... ο Δημήτρης Χατζησωκράτης σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».

Αναφερόμενος στο πρώτο θέμα, ο υπεύθυνος προγράμματος της ΔΗΜΑΡ επισήμανε ότι το κόμμα του είχε αποδεχθεί τις 15.000 απομακρύνσεις που ζήτησε η τρόικα για την αποδέσμευση της δόσης με την αναθεώρηση του Μνημονίου τον Μάιο 2013 και συγχρόνως αποδέχθηκε το κόστος αλλά δεν μπορεί να δώσει τη συγκατάθεσή του σε καμία άλλη απόλυση. «Οι ίδιοι που μας κατήγγελλαν τότε για το ενδιαφέρον μας για τους εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα, μας καταγγέλλουν και σήμερα που είμαστε αντίθετοι στις αθρόες απολύσεις στο δημόσιο τομέα», σημείωσε.

Παράλληλα, απάντησε αρνητικά στο προσκλητήριο του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για κυβέρνηση της Αριστεράς σημειώνοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση υιοθετεί «αντιμεταρρυθμιστικές και λαϊκιστικές θέσεις». Ο Χατζησωκράτης συμπλήρωσε πως δεν ενδιαφέρει τη ΔΗΜΑΡ ένα κάλεσμα «που θα οδηγεί σε ατραπούς όπου η παραμονή της χώρας στην Ε.Ε. και στο ευρώ θα τίθενται σε διακινδύνευση».
iapopsi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ