2013-08-05 08:30:14
Φωτογραφία για Σε ομιλία του για το 23ο Παγκόσμιο Συνέδριο Φιλοσοφίας - Αποδοκίμασαν τον Π. Παναγιωτόπουλο στο Ηρώδειο
Την ώρα που ο υπουργός Πολιτισμού είπε ότι «οι Έλληνες μπορούν να ζουν και με λίγα», ο κόσμος αντέδρασε έντονα στα λεγόμενά του

Έντονες αποδοκιμασίες επιφύλασσε το κοινό στον υπουργό Πολιτισμού, κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο, κατά την διάρκεια του χαιρετισμού που απηύθυνε στην εκδήλωση έναρξης του 23ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Φιλοσοφίας στο Ηρώδειο με κύριο θέμα «Η φιλοσοφία ως έρευνα και τρόπος ζωής».

Την ώρα που ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε ότι «οι Έλληνες μπορούν να ζουν και με λίγα», ο κόσμος αντέδρασε έντονα στα λεγόμενά του.

Ο υπουργός Πολιτισμού, συνέχισε, πάραυτα, την ομιλία του, ωστόσο το κοινό δε σταμάτησε να τον αποδοκιμάζει. «Φτάνει, τέλος», ακουγόταν κατά τη διάρκεια του λόγου του από παρευρισκομένος, που καλούσαν τον κ. Παναγιωτόπουλο να ολοκληρώσει την ομιλία του.

Όταν ο υπουργός Πολιτισμού απεύνθηκε στους συμμετέχοντες, παροτρύνοντάς τους :«Βοηθήστε να γίνει ο κόσμος μας πιο δίκαιος και πιο ανθρώπινος», το κοινό αντέδρασε εκ νέου με αποδοκιμασίες.

Η κατάσταση εκτονώθηκε μόνο, όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα της ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.

Σημειώνεται ότι το Παγκόσμιο Συνέδριο Φιλοσοφίας, που ξεκίνησε την Κυριακή θα διαρκέσει έως τις 10 Αυγούστου.

Για το συνέδριο, μάλιστα, βρίσκονται στην Αθήνα περισσότεροι από 2.000 φιλόσοφοι από 105 χώρες, μεταξύ των οποίων ο Γιούργκεν Χάμπερμας και ο Ουμπέρτο Έκο.

Δείτε το βίντεο:

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
InfoGnomon
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ